onsdag 15. juli 2020

Speil skyvedørsgarderobe

Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Garderobe med speil i dørene er også veldig praktisk, og passer inn overalt. Med skyvedører så får du speildører skreddersydd på akkurat det målet du ønsker, og du kan kombinere speil med andre materialer i skyvedørene.


Les videre for gode råd og tips! Hvilken stil ønsker du?

Skyvedørene kommer i mange varianter. De kan være diskré og bortgjemt, eller fremheve stemningen og stilen du ønsker i hjemmet ditt. Det finnes noe for enhver smak . På jakt etter ny garderobe , men vet ikke helt hvilken du skal velge? Det betyr blant annet at du må lage den en oversikt over hva det er du trenger oppbevaring til, samt finne ut hvor mye plass du har til disposisjon.


Annonsert produkt består av dører á bredde, hvor en leveres med speil , og en i hvit melamin. Hvit møbelinnredning i 16mm skrog. Denne garderoben passer fint i nisje, eller som frittstående .

Skal flytte inn i min splitter nye leilighet til sommeren og har tenkt litt på garderober. Runnerkurver med lav forkant gjør tilgjengeligheten til innhold lettere. Utnytt høyden, og kanskje benytt nedtrekkbar garderobestang.


God belysning inne i garderoben er viktig. Langlo har egen lyskolleksjon. Speil i skyvedørsfronten eller roterbart speil inne i garderoben?


Tenk smart, og utnytt all tilgjengelig . Tilgjengelig i butikker . Moderne og stilrene skyvedørsgarderobe fronter med glass- og speilløsninger? Det kan Glassfagkjeden bistå deg med. En skyvedør i glass eller en skyvedør med speil på . Profil: Et eksklusivt system med mm rammer i aluminium, gulvkjørende på kraftige hjul med kulelager og gummibelagte dobbelthjul med kulelager ved tak. Leveres med posisjonsstopp (magnet) og softlukk. Høyde ca 24 lengde 350.


Jeg betalte vel rundt kr. Eksklusiv skyvedørsgarderobe fra AUBO.

AUBOs skyvedørsgarderober utnytter plassen optimalt og produseres etter individuelle mål. I flere år har skyvedører eller garderobeskap med speil vært en klassiker med sitt eksklusive preg. I dag er dette blitt endel av interiøret i en bolig fremfor et produkt. Vi har tenkt å bytte ut de 150cm med skap vi har til 2m skyvedørsgarderobe. Men HVOR lønner det seg å kjøpe dette?


De siste år har vi foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet - alt for å gi deg det beste innen skyvedørsgarderobe. Alle våre skyvedører produseres mellom høye fjell og dype fjorder på Sunnmøre i Stranda Kommune. Etter kundens oppgitte mål, fra gulv til tak, og fra vegg til vegg - produseres dørene på skreddersøm. Landlig og vakker kombinasjon. Mix Tradisjon Speil gir lys og romfølelse i alle hjem.


Takskinnen er justerbar i høyden. Hjulene er justerbare dersom gulv, vegger eller tak ikke er helt i vater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.