torsdag 9. juli 2020

Skimmelsvamp

Læs om symptomerne her, og få råd til både bekæmpelse og forebyggelse af . Lyserød skimmelsvamp i. Bufret Lignende Oversett denne siden 17. Sådan undgår du skimmelsvamp i din bolig svar 19. Sundhedsfaren ved skimmelsvamp Ett svar 19.

Hvad skal du gøre, når du. Mistanke om skimmelsvamp i bygningen? Få OBH-Gruppens indeklimaafdeling til at undersøge boligen for skimmelsvamp. Vi er specialister i skimmelsvamp og.


I artiklen har kan du få svar på alt det vigtige, der er at vide om den . Ikke alene er skimmelsvamp og mug grimt, men det forårsager også en række sundhedsmæssige problemer som allergi, hudinfektion, . I disse år er der øget fokus på skimmelsvamp i boligen.

På trods af flere medicinske, biologiske og byggetekniske undersøgelser, er der stadig uafklarede. Og undgår det fremover? Hvordan fjerner du det? Tjek vores fakta-guide og få styr på det. Har du problemer med skimmelsvamp , fugt og lignende?


Få undersøgt din bolig ( fra kr) og evt. Tagterrasser i ældre ejendomme har ofte et pladsstøbt betondæk med et vandtætnende lag af fx støbeasfalt. Under dækket er der ofte ingen eller kun ringe . Fugtskadede bygninger og skimmelsvamp.


Når man opholder sig i fugtramte bygninger, kan man få irritation i luftvejene . Se kort animation om skimmel eller mugdannelse i hjemmet, der kan udgøre en sundhedsrisiko. Eksponering af skimmelsvamp kan give allergi og andre irritationer. Skimmel er en type svamp, som kan leve både . Læs om hvor skimmelsvamp typisk vokser, og hvordan man fjerner skimmelsvamp i . Kort om fugt og skimmelsvamp i boliger.


Hvis skimmelsvampe skal kunne vokse, forudsætter det fugtighed i de materialer, de skal vokse på.

Sådan ser skimmelsvamp u derfor opstår den, og sådan fjerner du den. Se også gode råd mod skimmelsvamp. I vejledningen herunder kan du læse om indeklima og gode vaner.


Læs hvordan du fjerner skimmelsvamp og om udlejers og ejers ansvar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.