fredag 3. juli 2020

Sittebenk til gang

Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Alt av møbler - til riktig pris.


Gjør en flott entré hver gang. Alle hjem har et inngangsparti, uansett om entreen er stor eller ikke er der i det hele tatt.

På IKEA har vi entréløsninger for å gjøre det enkelt og ryddig å komme og gå. Vis frem morsomme samlinger på åpne hyller og kombiner med bøker og bilder. Entré med SIGURD benk , TRONES . En kombinasjon av tre svarte PINNIG entrébenker med skoplass og tre PINNIG knaggrekker med tre knagger. Mellomgang i friskt gult og hvitt med hvitt stativ til ytterklær og sko.


Rød entré med benk , kommode og en stor skyvedørsgarderobe. Ved å sette en benk i entreen skaper du en mulighet til å sette seg ned og hvile bena når man tar av seg skoene. De fleste av våre benker har også skuffer, hyller eller kurver, som fungerer som ideell oppbevaringsplass.

FINN Shopping har et lite utvalg av benker i ulike fasonger, farger og materialer som ulike tresorter, skinn og stoff. Plasser en dekorativ benk hvor som helst i huset, de passer perfekt i gangen ! Benk i oljet eik - 1cm. Hva med en liten hvil på benken etter å ha gått opp . Sittebenk med oppbevaring. GOD PLASS: Jo mer plass du har til oppbearing av yttertøy, dess ryddigere vil gangen holde seg.


Foto: FOTO: Espen Grønli. Gjem bort rot med en praktisk sittebenk. Kjempefint for barn som skal ha knytt skolisser eller bare til å sette fra seg handleposene på når man kommer . Gå på oppdagelse og velg din favorittbenk. Skap et funksjonelt og smart kontor til dype tanker og gode idéer. Utvalget av kontormøbler går fra kontorbord og stoler til oppbevaring.


Stort utvalg av fine entrémøbler som knagger, stumtjenere, benker, krakker og skohyller. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Ikke bare er en benk fin og se på og praktisk å kunne sette sed ned på når man tar av eller på skoene - den er også perfekt til å oppbevare ting i. En sittebenk er et møbel med mange muligheter. Gangen trenger dessuten ikke være det eneste .

Hvor enn du plasserer den, så vil den alltid være med til å skape trivsel og hygge. Også er den praktisk, uansett om du plasserer den på soverommet eller i gangen. De kan være bløte og dype . Ha gjerne egne knagger til gjester. Går også ann å ha klappsete på veggen. Skohyller er ryddig og kjempesmart.


Kan evnt gjemmes inni skap. Bruk alltid minst et speil i gangen. Dette øker romfølelsen, gjør rommet lysere og det . Kaoskontroll i familie- gangen.


FARGEGLAD: Pia Håkonsen har både en sittebenk og lave knagger til ungene i gangen. Trappegelenderet malte hun rosa. Er du lei av å hoppe lengde over sko, jakker og sekker hver gang du åpner inngangsdøra hjemme?


Her er de beste tipsene til et . Hos oss i JH Interiør får du gode råd om plasstilpasset innredning til din entré eller gangrom. I tillegg til ovennevnte praktiske behov, har våre interiørdesignere spisskompanse på å ivareta dine ønsker for valg av utførelse, stilart og fargevalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.