onsdag 8. juli 2020

Rehabilitering hus

Når rehabilitering og vedlikehold utføres riktig og effektivt, er det god økonomi. Vi rehabiliterer og vedlikeholder hus og bygninger prisgunstig. De dyreste tabbene gjøres når folk ikke kjenner til hvordan det gamle huset er bygd.


Se hva du bør unngå her! Det er mulig å oppgradere eldre hus til samme standard som nye hus.

Les også: SEOPP forsker mer på rehabilitering. Det totale potensialet for energibesparinger ved rehabilitering av gamle hus er enormt, sier Anne Gunnarshaug Lien, prosjektleder for SEOPP. Mesterservice har års erfaring med rehabilitering av hus.


Vi leverer snekkertjenester til Oslo, Akershus og Nedre Romerike. Vi har lang erfaring i ulike utbedringer og rehabilitering av hus og hytter i Moelv og omegn. Få et godt tilbud av oss!


Rehabilitering av hus krever håndverkere med høy kompetanse og lang erfaring. Vi har utført selvstendige byggeoppdrag og rehabilitering av området rundt .

Fjogstad- hus Ombygging. Det handler både om selve huset , tilgjengelig plass på tomt og reguleringsbestemmelser. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Pro- Hus spesialiserer oss på fullstendig utførelse av eneboliger og flerfamiliehus. Bli kjent med bilder av prosjektene som vi har gjennomført og ta kontakt med . Vi utfører en rekke håndtverktjenester. Skal du bygge om eller rehabilitere huset ditt? KAPH kan hjelpe deg med blant annet å skifte vinduer og kledning, legge . Oppgradering av et gammelt hus kan bli dyrere enn å rive og bygge nytt. SEOPP-prosjektet skal bidra til at flere huseiere vil rehabilitere sine . Gamle hus kan bli like gode som nye når det gjelder både energibruk,.


Husene gjennomgikk en omfattende rehabilitering både utvendig og . Total rehabilitering av gammelt hus. Med stor entusiasme rehabiliterer bygningsantikvar Mette Bye og arkitekt August J.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.