onsdag 1. juli 2020

Platetralle

Plate trolley Matador hammered gray vv black rubber wielen 12326. JOB platetralle er en kraftig tralle med el. Platetralle - aluminiumstraller, bærestropper, elektrisk trappetralle, expresso, fottraller, gummihjul, hjul, jekketralle - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Trange passasjer er ikke lenger et problem, transport av gipsplater og platemateriale i sin alminnelighet, er et av de mest krevende arbeidsoppgavene på et . Platetransportvogn Mer en transportør for stående platemateriale og kan belastes med opp til 7kg. På den måten kan man enkelt frakte platemateriale og . Tralle beregnet for transport av plater, dører og vinduer etc.

Kraftig konstruksjon med store lutfylte hju. Kraftig tralle beregnet til transport og lagring av ulike typer plater. Vogn avbildet med bøyler, vegg og toppkassettKraftig vogn i elforzinket stål, med plass for bøyler. Vi har platevogner som er produserte for transport av glassplater. Hylle- og støtteoverflater er dekket med gummi.


Platevogn Manutan Witre har års erfaring, rask levering og minimum års garanti. Kjøp online eller ring for personlig service. Praktisk platetralle for lettere gjenstander Hylle i laminat.


Pulverlakkert med elforsinkede bøyler og hvit laminathylle.

Platetrallen Stärke Arvid har en lasteevne på 1500kg. Denne er hydraulisk drevet og kan leies hos Utleiesenteret. Kraftig konstruksjon med store lutfylte hjul. Høyden på bakstøttene er 800mm og de har en helning . Starke Arvid Platetralle er en transportør av platemateriale som kan lastes med opp til 5kg.


Platetrallens fellingsfunk- sjon gjør det enkelt å komme gjennom . Platetralle Mini har to svingbare hjul, ett er låsbart, slik kan to personer på enkelt vis kan manøvrere vognen; Ved transport står platematerialet . Mål: H69cm L100cm B70cm Materialer: Produktblad Last ned CAD-objekt. Vogn for oppbevaring og transport av sponplater m. Platevogn med to håndtakfester som gjør at håndtaket er vendbart. Maks last 2kg Egenvekt kg L 4x B 2x H 2mm Innvendig lastebredde 0-mm Hjul x 4. Platevogn Kraftig platevogn som forenkler og skåner deg ved arbeid med plater.


Leveres med to punkteringsfrie hjul 3x 1mm og 4 . Vår platevogn med bøyler er en enkel og smidig vogn for lettere plategods eller annet materiale med lav vekt, f. Elforzinket utførelse med plate av MDF direktelaminat, som gir en slitesterk overflate. MerkeNorclean og Starke Arvid; ModellNEL RT; ÅrsmodellUkjent; ChassisnummerUkjent . Cowab AS leverer proffløsninger innen avfall og gjenvinning, garderobe og oppbevaring, kontormøbler og innredninger . Denne platevognen er et opplagt valg til transport av store platevarer, da den med sin ekstra høyde gir full støtte for plater opptil 1cm bredde. Klikk med “musepekeren” på det lille bildet for høyoppløselig bilde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.