onsdag 1. juli 2020

Mohair jotun

LADY 12Mohair er en dempet brunbeige tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Sammen med farger som LADY 12Mohair og LADY 4Silke er den.

JOTUN FARGETRYGGHET: Ved å bruke Jotuns produkter er du . Sammen med farger som 12Mohair og 4Silke er den spesielt flott. Dette er Jotuns mest populære beige farger; farger som gir totalt forskjellige uttrykk i . Fasaden er malt i fargen 6Mørk Brun fra Jotun.

LADY 10Blek Sand og den elegante gråbrune LADY 12Mohair. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Har sett litt på Jotun Mohair, men usikker på om den blir for mørk til å male en hel stue i? Hei :o) Som fargedesigner i Jotun får du min varmeste anbefaling vedr. Nå har vi malt stua i fargene mohair og sand.


Nå må vi male lister og lurer på hvilken farge . Interiør og Fargedesigner i Jotun, Nina Klæboe, får daglig spørsmål. Sommersne er derimot lekker til både 103Kalkgrå og 12Mohair. Fargen er hentet fra Jotuns nye fargekart som snart er å få i landes fargehandlere.

Tämän Pin-lisäyksen löysi Torhild Hurlen. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. LADY 12Mohair er en dempet brunbeige tone. Vilket härligt väder vi vaknade upp till.


Jag och barnen gick till pulkabacken som ligger precis vid oss och åkte en stund . Nå må vi male lister og lurer på hvilken farge vi. Fargen ble fargen Mohair fra Jotun, vi synes den . Soverommet er malt i fargen Mohair fra Jotun, som er dus og behagelig. Nattbordlampen er Cluster Lamp, og kan blant annet kjøpes hos . Loftstuen min hjemme er malt med 103Kalkgrå fra Jotun, og den er jeg strålende fornøyd med.


Farger som kan ligne fra ulike produsenter: Nordsjö: Natural Dream. Har sett litt på en farge fra Jotun som heter Mohair, men er jo ikke så lett å se på pc da. Huff-har ikke så peiling på slikt, men vil så gjerne få litt . Her er benkeskapene malt med LADY Supreme Finish halvblank 12Mohair, mens overskapene har fått et litt lysere uttrykk med den lune . LADY pure color 12mohair krakker: LADY supreme finish . Fargen ble fargen Mohair fra Jotun, vi synes den passer veldig bra med det hvite i porselenet, badet og karmene.


Og her får en av veggene i stuen et strøk med Beckers “Fågelbo” -som er samme farge som Jotuns “Mohair” Med dette lyset, og i denne . Master Bedroom Jotun balanse Jotun mohair Jotun sober. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.