fredag 10. juli 2020

Kule stuebord

Det kan være kult med to sofabord i stedet for ett – da blir også innredningen mer fleksibel, slik at du for eksempel kan ta med deg det minste . Et kult stuebord som er pusset opp, beiset og lakket. Designet til å passe din stil og ditt hjem.

Sofabord finnes å kjøpe online på Room21. Har du eksempelvis sett et bord der bordplaten består av gress slik at du innendørs kan få den unike og noe bisarre gleden av å ha piknik, på stuebordet? Eller du du kan kjøpe deg noen helt utrolig kule møbler. Du vil ikke finne disse på IKEA, men følg lenkene som jeg har lagt til under hvert bilde, .

Pent brukt kule hvit salongbord selges for rimelig pris! Pris for 850kr Mål:B9D9H50cm Jeg kan levere også men litt kommer tilleg Ellers . Betongplate med børstet, messingbelagt stålunderstell for eksempel - det er veldig kult, fastslår interiøreksperten. Jeg synes også at dette stuebordet her i betong er kult - og min kjære handyman har sagt han godt kan lage et!


HAY´s fantasisk kule, fleksible og ikke minst praktiske stuebord Tray som kommer i tre ulike farger og størrelser som enkelt kan stables og . HAY´s fantasisk kule, fleksible og ikke minst praktiske stuebord Tray som kommer i tre ulike farger og størrelser som enkelt . Siden vi har ett stuebord fra IKEA, så er kvaliteten så som så. Men så fikk jeg se Mrs Hardys kule, billige og enkle DIY stuebord!

NATURLIG STUE: Stueveggen har bilder i svart/hvitt for å skape en helhet. Innredning dreier seg om mer enn sofaer og stuebord. Kule lamper kan være prikken over i-en men de koster som regel en del.


Til kaffekoppen og avisen, eller i disse dager, gløggen, julenøttene eller mandarinskålen - sidebordet er vår beste venn i stuen, og her er våre . Det første som står på listen min er nytt stuebord. Rent bortsett fra en død mann med et kulehull i brystet, og en kule i veggen bak. Harald Olesen lå på gulvet ved et stuebord dekket med kake og kaffe til to. Ta en titt på det enorme sortimentet av tradisjonelle og moderne salongbord og sidebord!


Du kan velge mellom enkeltstående bord og grupper av bord. Det kan være kult med to sofabord i stedet for ett – da blir også innredningen mer fleksibel, slik at du for eksempel kan ta med deg det minste. Soundclou slik at du kan strømme og nyte dem hjemme eller når du er på farten. Det er gratis, det er kult og det er ditt.


Kule triks som fresher opp Ikea møblene dine. PERSONLIG VRI: Du trenger ikke gjøre som alle andre og bare pakke ut og sette på plass. Skal innrømme at det ser kult ut, samtidig lurer jeg på hvor praktisk det er . Vi malte en kurv og gjorde den om til en kul lampe. Disse kule flaskene ser superstilige ut på kjøkkenbenken eller stuebordet.


Fikk skikkelig lyst til å lage:) Ha en super søndag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.