mandag 20. juli 2020

Kildesorteringssett

Uansett om du vil sortere avfall eller noe helt annet, hjelper dette settet deg med å holde orden. Settet består av to beholdere på liter, én beholder på liter, .

NORDISKA PLAST KILDESORTERINGSSETT MED UTTREKK Smart sett som monteres enkelt i kjøkkenskapet. NORDISKA PLAST KILDESORTERINGSSETT Praktisk kildesorteringssett med 1stk bøtte 7L for matavfall og 2stk bøtter 12L for restavfall.

Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Kildesorteringssett matavfall 3stk hos staples. Sorteringssystemet til Clas Ohlson har tre beholdere til komposterbart avfall, resirkulerbart materiale og restavfall. Praktisk kildesorteringssett med tre ulike beholdere i to deler. Settet består av en bøtte (liter) med lokk, eksempelvis til matavfall og to bøtter (liter) til annet . KILDESORTERINGSSETT UTTREKK, 7LX1+12LXBOKSER.


Forside Kildesorteringssett SORTÈR matavfall. Kildesorteringssett - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Grimstad Industrier AS - Kildesorteringssett i deler.

Praktisk og miljøvennlig Se link til produktet og søk i titusenvis av andre varer på kpn. Komplett kildesorteringsinnsats som passer i de fleste kjøkkenskap. Inneholder en 7-liters beholder med lokk og feste for dørmontering og to 12-liters. KILDESORTERINGSSETT M UTTREK STK L OG STK L. Praktisk kildesorteringssett til benkeskapet. Den minste monteres på innsiden av skapdør med et . Monteres på innsiden av standard kjøkkendør på eller cm, og med den avrundede formen . Sorteringsbøtter som gjør det enkelt å kildesortere.


Passer i normale kjøkkenskap og er perfekte for f. I bøttesettet følger med stk 7-liters . Oversikt over foretak med produkt/tjeneste Kildesorteringssett. Praktisk og ideelt kildesorteringssett med stk bøtte a 7L for matavfall, stk bøtter a 12L for restavfall. Søk etter kildesorteringssett ga 2Gule treff. NORDISKA PLAST KILDESORTERINGSSETT MED U. Synes Bøttene ser så avlange ut i forhold til posene.


Vårt varenummer : Y4464Prod/lev varenr : 779383. Produktinformasjon: 1xliter for matavfall, 2xliter for restavfall; Lokk og holder medfølger; Gjennvinnbar plast. Produktinformasjon: Bøtter til matavfall med skinner for montering i kjøkkenskap; To bøtter for plast og papir og en med lokk for kompost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.