torsdag 9. juli 2020

Jernia hodelykt

En videreutviklet versjon av suksesshodelykten Revolution. Som eneste LED hodelykt i verden har denne både dimmer og fokus. LED LENSER LYKTEPAKKE HOG KPrisgunstig lyktepakke med den dimbare Hhodelykten og den lyssterke nøkkelringlykten K2. Led Lenser SEO er en sporty hodelykt med friske farger og kul design. Selv om designen er ny har de unike egenskapene som Led Lenser har blitt så viden . Verdensberømt klassiker i ny utgave med høy ytelse.


NITECORE HODELYKT HCEt fantastisk funksjonelt produkt med lysstyrke på hele 5lumen. Perfekt for de som liker å ferdes i skog og mark. ENERGIZER HODELYKT VISION HD 1LUMEN Tre lysfunksjoner: -Hvitt spotlys -Hvitt spredelys -Spot og spredelys sammen Demping for kontroll av lysstyrke . LED LENSER H14R er den sterkeste hodelykten i H-serien. I den nye versjonen har vi økt lysstyrken fra 2inntil 8lumen. LED LENSER HODELYKT HBLACK 200LM Lett og kompakt hodelykt med trinnløs dimmer og zoom.


Lysstyrke på inntil 2lumen som gir lys ut til 120m . Led Lenser SEO er en sporty hodelykt med friske farger og kul design. Med Jernia “Hent i Butikk” bestiller du på nett og henter dine varer i en valgt butikk. De beste hodelyktene for friluftsbruk, for deg som trenger godt lys og god kvalitet på. Butikken jeg kjøpte den i (Jernia) er i dag nedlagt. Del på Facebook Del på Twitter Tips en venn.


En hodelykt gjør korte vinterdager lengre. Om du er villig til å legge litt penger i den, så har de en som virker veldig god på Jernia til 29- Har ikke prøvd den selv, men den skal lyse godt . Kjøp hodelykt best i test lenser billig i nettbutikkene. Nyt den vakre vinteren på tur med hodelykt! Sammenlign tilbud på Vanntett hodelykt led i kategorien Hodelykt fra en rekke.


Jernia (St. Hanshaugen, Oslo, Norway) har lagt til et nytt bilde. Velkommen til en hyggelig handel hos Jernia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.