tirsdag 7. juli 2020

Jackon thermomur pris

Jackon Thermomur normalblokk fra 69- pr. Komplette byggesystem for grunnmur og vegger. Enkel og rask montering. Ingen kuldebroer gir redusert energiforbruk.


Denne thermoblokken tilfredstiller mydighetenes U- verdikrav. Med enkel montering settes veggen opp, avstives og fylles med betong.

All salg og distribusjon av våre produkter går via forhandler. Vi har avtale med de fleste byggevarekjeder og rørgrossister i landet. Kontakt oss gjerne for å finne en forhandler nær deg. I menyen til venstre finner du et program for mengdeberegning. Fyll inn de åpne feltene i skjemaet og programmet gir deg fullstendig materialliste.


Før du starter beregning, sørg for å ha . Hei Skal mure opp deler av garasjen som blir delvis under bakken. Ideelt sett kunne jeg brukt Leca, med isolasjon, men mistenker at en isopor-mur er sterkere. Det holder med 100mm isolasjon.

Evnt Leca hvis noen mener det er holdbart . Det var rundt det jeg betalte for 90mmed ferdig isolert såle, og Thermomur 35 inkl innvendige skillevegger i Thermomur 250. Noe av det som blir satt størst pris på ved Jackon. JACKON Thermomur er et byggesystem til grunnmur og vegger i bolighus, industrilokaler, landbruksbygg, kjølerom m. Blokkene er formstøpt i ekspandert polystyren (EPS).


Utviklingssjef i Jackon, Eivind Olsen. Lette blokker stables oppå hverandre, armeres og fylles med betong. Fordelen med skrufeste i plaststegene er noe alle som kjenner Thermomursetter pris på. Introduksjonsvideo om Jackons nye produkt Thermomur 350!


Trygt, enkelt og energismart! Vinduer i aluminium på utsiden og tre på innsiden. Parkett på gulv i stue, kjøkken, soverom. Fliser på gulv i inngangsparti, baderom og vaskerom.


Schmidt kjøkkeninnredning. Linn baderoms innredning. Langelo garderobe i inngangsparti. Fyll i de öppna fälten och beräkningsprogrammet ger dig en fullständig materiallista. Listan skickar du på e-post till dig själv eller skriver ut och tar med dig till din återförsäljare som ger dig pris och leveranstid.


Ca 2kr kvadraten måtte vi ut med.

Nei jeg har bare hjulpet til med veggene. Søk litt på så får du se hvor lettvindt det er :). Han bekrefter at byggemetoden gir energieffektive hus.


Metoden gir en konstruksjon helt uten kuldebroer, sier han. Etter at veggen er satt opp og avstivet, . Thermomuren giver en 2-sidet isolering uden koldebroer og stables som byggeklodser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.