onsdag 22. juli 2020

Isola takbelegg

Isola Mestertekk er et ett lags takbelegg for skrå og flate tak. Dette takbelegget benyttes på alle vanlige underlag, både i varme, kompakte tak og luftede . Dette er noe ganske annet, nemlig et moderne, høykvalitets takbelegg med selvklebende omlegg.

Isola Selvbygger 3° egner seg til både hus og hytte og er like . Isola Mestertekk er et ett-lags takbelegg for skrå og flate tak, nybygg og rehabilitering. Produktet består av sbs polymèrmodifisert bitumen (syntetisk gummi) med . Isola Mestertekk Takbelegg har nå fått en Miljødeklarasjon (EPD), sertifisert av EPD-Norge.

Isola Mestertekk er ikke bare første asfalt takbelegg med EP men . Til tak med skiferbestrødde takbelegg; Deler opp takflaten og gir lys- og skyggeeffekt; Listetekking på Isola Takbelegg -pent, funksjonelt tak med lang holdbarhet. Isola Dobbelt Lag er to-lags taktekning og lags membran av takbelegg med sbs-polymèrasfalt. Andre laget helklebes til første laget ved sveising.


For tak med fall under grader kreves det en membran eller et takbelegg på rull, lagt med tette skjøter. Flate tak med fall under grader skal ha membran eller .

Isola Takshingel har stamme av glassfilt og gir, montert på solid tretak, et sikkert og funksjonelt takbelegg som varer i flere ti-år! Deler opp takflaten og gir lys- og skyggeeffekt. Listetekking på Isola Takbelegg - pent, funksjonelt tak med lang holdbarhet.


To-lags SBS takbelegg Isola Dobbelt-La Fleksibelt og sikkert system for sto ISOLA DOBBELT-LAG UNDERLAGSPRODUKTER Benyttes som første lag i Isola . Isola Mestertekk er et ett-lags takbelegg beregnet brukt på skrå og flate tak. Benyttes på alle vanlige underlag, både i varme kompakte tak og luftede . Kursbevis Taktekking med Isola membraner og takbelegg. Det betyr at takbelegget er poenggivende i BREEAM-klassifiseringen, på samme måte som Isola Mestertekk (ettlags takbelegg) har vært i flere . Icopal TopSafe - ett lags selvklebende takbelegg. Skal du legge nytt tak eller legge om ditt ga gjør du det enkelt og sikkert med Icopal Topsafe! TG 20Isola Mestertekk ettlags asfalt takbelegg.


Ettlags asfalt takbelegg til skrå og flate tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.