torsdag 16. juli 2020

Inspirasjon stue maling

Inspirerende bilder av stuer. Få gode råd om maling og tapetsering av stue og bruk fargevelgeren for å. Her på siden får du både fargeinspirasjon , videoer og tekstguides, så du har alt du . Er det et aktivitetsrom for hele familien eller er det mer et rom for stille samvær? Er det et rom du oppholder deg lenge i, eller kommer stuen til å være lite i bruk?

Panelet harmonerer også godt med de mørke spisestuestolene. Maler du veggen i blått, rødt eller brunt er du på riktig spor! Jotun Ladys trendpaletter henter inspirasjon både fra nordisk landskap og mer . Noen strøk med lys maling på vegger og tak har gjort underverker i dette interiøret som tidligere var preget av gulnet panel. Her finner du inspirasjon for din kommende renovering, eller bare fordi du synes det er morsomt å forandre og fornye. Gjør stuen din til en plass å elske.


Hva med en stue eller tv-krok inspirert av nattblå himmel?

At dette er en farge i tiden ser vi på høstnyhetene fra maling - og . Soverom inspirasjon happy homes. Spisestue etter oppussing . Nytt tidløst og vakkert. Og den mest populære oppussingsformen er innvendig maling.


Vi ser også en dreining mot farger inspirert av kornåkeren. Bli inspirert - Se galleri her IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør. Møbler blir kule og trendy med tapet og maling. Slik maler du dører og vinduer. Larsen forslår å prøve med for eksempel en TV stue med mørke vegger.


Det er mye lettere å lyssette matte flater, og skinnende mørk maling. Hjem TIPS OG INSPIRASJON Maling. Få ny stue med et par malingsstrøk. Sørg for at du velger riktig maling før du starter malearbeidet hjemme.


Maler du i tilleg, mer enn bare veggene, da kan dere virkelig gjøre en. Få en ny, stilig og lun stue ved hjelp av enkle midler.

Her deler hun fantastiske og inspirerende tips. Stuen er malt med malingen Ambiance Xtramatt i farge Silver Cloud. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse.


En mørk sofistikert blåtone gjør stuen vår lun gjennom vinteren, men. Kalkmaling gir deg lyst til å kjenne på veggen og kan minne om tapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.