fredag 17. juli 2020

Inspirasjon lite bad

Mange spørsmål dukker opp når du begynner å søke inspirasjon : Hvordan skal du få plass til alt? Hvilke møbler skal du velge? Her er et par tips til hvordan du kan utnytte plassen i små bad. Gjør badet til husets sensuelle rom.


Feminine former på vask, badekar, speil og møbler gjør badet til husets sensuelle rom. Har du et lite bad og trenger inspirasjon til innredning av det?

Det finnes ingen hovedregel for innredning av små bad. Det viktigste er at rommets areal blir utnyttet på en praktisk og god måte, i tillegg til å planlegge etter behov og ønsker. Les om hvilke muligheter man har her. Her får du utrolig mye inspirasjon fra hele idéer for små baderom.


Effektive og budsjettvennlige møbler som egner seg for små bad. Et lite sidebord med sminkespeil og smykketre pynter opp i tillegg til å være en ypperlig avlaster for servant og hyller! Få gratis inspirasjon sendt rett i innboksen din ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt.


Et baderom skal romme mye, men er badet ditt lite , kan du stå overfor en utfordring.

Liten plass bør organiseres godt, for ikke bare skal det være praktisk, men det skal se fint ut også. Vedums nye baderomsinnredning Free leveres i mange ulike bredder. Dusj, toalett og servant er selvsagt nødvendig, men . Kjøkken og bad var de rommene som fikk størst oppmerksomhet da renoveringen tok til. Kjøkkenet er lite , men med god ordenssans blir det oversiktlig og fint. Det er til og med blitt plass til en fin spiseplass for to ved vinduet.


Benken er malt med svart bengalakk. Det går mest i medbrakt sushi når vi spiser her, og da sitter vi . Wellnessoase på en liten planløsning. På grunn av den ofte trange plassen på gjestetoalettet blir de lett oppfattet som en kjedelige eksistens. Med flere fleksible produkter gir vi mange ideer til innretningen av ditt gjestetoalett. Duravit vil det gjerne annerledes.


Så kanskje blir ditt fremtidige gjestetoalett ditt andre favorittbad. Badet handler ikke bare om design, men også om velvære. Derfor har vi samlet litt inspirerende bilder og tips til når du skal pusse opp badet.


Ta en titt og finn et bad du vil trives i, enten du har det travelt eller skal slappe av. Lite bad med grønne fliser, grått gulv og LILLÅNGEN veggskap og servantskap i hvitt.

Et lite, mørkegrått bad med GODMORGON skap i hvit, TOLKEN benkeplate og . I baderomsgalleriet vårt finner du mange ulike baderomsløsninger i forskjellige stiler og størrelser. For deg som har et lite bad , men likevel har store ambisjoner, vil det lønne seg å satse på enkelhet og rent design med smarte løsninger. Inspirert av andre bad. Utnytt plassen optimalt. Eksklusivt bad på lite areal.


En unik og spennende blanding. Vi har kjøpt hus og skal totalrenovere badet. Jeg ønsker meg badekar, mannen vil ha dusj. Badet er lite (ca 12kvm rektangulært rom) så mannen mener det.


En av de største utfordringene på et lite bad , er å få nok oppbevaringsplass. Derfor er det viktig med et gjennomtenkt system og en god struktur, så plassen utnyttes best mulig. Velg en elegant, plassbesparende løsning, og del inn skuffer og skap med plast- eller bambusinnsatser, slik at du får tingene adskilt, og alt på sin . Et lite bad kan være vel så fint og luksuriøst som et stort bad. Tenker du litt kreativt, kan du få plass til mer enn du tror. Vi gir deg fem gode tips!


Med enkle grep kan du skape romfølelsen du lengter etter. Her følger noen smarte tips som kan gjøre dit. Det lille badet under skråtaket i 2. Fjellhamar var modent for oppussing. Ved å ta i bruk en liten garderobe som lå vegg i vegg med badet , ble rommet en halv meter bredere.


Med en total størrelse om meter x meter under skråtaket, kunne familien nå få plass til drømmebadet . Ikke alle dager starter som planlagt. Kanskje du har fått for lite søvn, forsovet deg eller sovet på sofaen. På badet er det tid til å våkne og rom til å finne det gode humøret.


For oss er det ikke nok at et baderom kan vises frem og ser bra ut. Baderommet skal også være et sted til å seile med seilbåt i håndvasken, til å ta et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.