tirsdag 7. juli 2020

Inr dusjvegg

Hos INR har vi tegnet dusjvegger i år og håper selvfølgelig å få levere en INR - merket dusjløsning til ditt nye bad også. Velg blant våre ca grunnmodeller i fem designserier – alle av høyeste kvalitet og med lang holdbarhet – eller lag en unik dusjløsning akkurat for ditt bad. Bufret Ofte finnes det en gitt plassering av en dusjvegg – i et av hjørnene, i en nisje eller på et badekar.


Eller så finnes det flere mulige løsninger som du må utrede før du bestemmer deg for hvilken dusjvegg som er riktig for deg. Her kan du lese om fordeler og eventuelle begrensninger med forskjellige typer dusjløsninger.

Utforsk vårt dusjsegment med alt fra dusjvegger og -kabinetter til håndkletørkere og andre dusjrelaterte produkter. Da blir det lettere å gå inn og ut samtidig som dusjhjørnet tar lite gulvflate når det ikke brukes. Dette gjør dusjhjørner til det ideelle valget for små bad. Porsgrund Showerama 8-3. INR Linc Modell Frittstående Fastfelt.


Celeste Royal slagdør 8mm 80x1K-80-KLAR. En majestetisk løsning med plass til to. En dusjvegg for det større badet.

Finnes flere glasstyper. En minimalistisk og elegant løsning. Plassert midt på veggen kommer dusjglassene i Trac-serien virkelig til sin rett, og her er det gode muligheter til å la dusjen sette preg på baderommet.


Mer info om produktet . ARC dusjhjørne, mod 12. Blank krom beslag, klart glass. Måltilpasses kostnadsfritt innen oppgitte størrelser. Elegant måltilpasset dusjhjørne. Med nøktern design og enkel konstruksjon er LINC Angel et dusjhjørne som gir badet og dusjrommet en større og luftigere følelse.


Angel har et vendbart, patentert løftehengsel i blankpolert, mattbørstet eller hvitlakkert aluminium med vinkeljustering og maksimalt åpningsmål. Grepet følger finishen på veggprofilen. Ingen annen dusjprodusent har lagt seg under lupen og lykkes med å leve opp til kravene fra verdens tøffeste miljømerking Svanen. Materialet som vi på INR lager våre dusjvegger av kommer direkte fra naturen, et miljø som for tiden er utsatt og som behøver all støtte den kan få. Svedbergs 180º Fast Dusjvegg 90.


VikingBad Dusjvegg Rett 120. Hafa Igloo Wall Dusjhjørne 95x80.

Iconic Nordic RoomsDusjhylle. Hengslefestet for et luftigere penere design. Polert stål, mm herdet glass. Her finner du vårt utvalg av dusj. Selges grunnet feilbestilling.


Du kan bruke valgmulighetene for å filtrere produktene i oversikten slik at du kun ser de dusjløsningene du er på utkikk etter. Dersom du er på jakt etter dusjløsninger som du ikke finner her, ber vi deg om å ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Hvordan vil du ha badet ditt?


Vi presenterer en av våre leverandører - INR og Aspen Bad. Her er det kvalitet og utseende som er stikkordene. Ved oppussing av et eksisterende bad er det vanlig å stilles overfor dilemmaet med et vindu som er plassert så nær hjørnet at man spør seg om det overhodet er mulig å tenke inn en dusjvegg i rommet. Kanskje har det tidligere stått et badekar under vinduet som du nå vil erstatte med en pen og praktisk dusjløsning. INNHOLD Her finner du alt du trenger for å skape ditt nye ba med garantert kvalitet og omtanke for miljøet.


Vil du ta baderoms ideene ett skritt lenger?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.