fredag 5. juni 2020

Workman kompressor

En meget støysvak kompressor. Har håndtak til å trekke ut slik at man kan trille den som et sekkehjul. En lett og hendig kompressor til dykk og krampe pistoler.


Oljefri kompressor med . En liten kompakt oljefri bar kompressor.

Kompressoren har kapasitet til å drive krampepistoler og dykkpistoler. En kraftig og stabil byggeplasskompressor med en solid beskyttelsesramme, store luftfylte gummihjul og lavt tyngdepunkt for enkel forflytting. Motor: hk lavturstallmotor med sylindet V-blokk og sylindere av støpejern. Norges ledende byggevarehus. Tankvolu2X liter som gir arbeidstrykk på maks.


Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Godt egnet for to dykkert eller to krampepistoler. Dette betyr at den ikke er så godt egnet til store spikerpistoler, men kan drive dem såsandt skuddtakten er lav.

Maks arbeidstrykk: 10Kg. Vi är ett lokalt förankrat privatägt företag med huvudkontor i Grevie. NP Nilsson har sedan mer än 1år tillbaka i tiden handlat med trävaror och byggnadsmaterial. Idag erbjuder vi hela sortimentet i Nordvästra skåne, södra Halland ja egentligen hela södra Sverige.


Vi tillhandahåller det som byggare, lantbrukare, företag . Det jeg trenger er først og fremst en krampepistol til MDF plater, og en dykkertpistol til listverk. Grunnet til at jeg har sett meg ut denne kompressoren er at . Spikerpistoler, kompressorer , plateheiser, gipshjelpeverktøy, brann og inspeksjonsluker etc. Hjemmeside Tilbud Kontakt.


Workman kompressor tilbehør Selges og kjøpes. Click here to find similar products. Go to the productFind similar products.


Greit å ha en som er oljefri slik at det ikke lukter veldig om du skal bruke den inne. Vurderte Biltema selv i fjor, men fant ut at kompressorer fra prof.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.