onsdag 3. juni 2020

Rekkverk med lys

Ny dioders Led-modul - også kalt for Fasadebelysning. Er nå kommet i ny rund (fortsatt) 21-dioders utgave. Nå også med ledningene ut fra BUNNEN av .

Intergrert LaneLED stripe med forskjellige effekter. Hva med LED-strips under rekkverket, eller langs taket som inditekte belysning? LED Handrail er en helt ny måte å integrere lys i arkitekturen på – utendørs og.

Du kan gjøre som på bildet og feste dem under rekkverket på verandaen for å skape en. LED lys for Gjerde-Rekkverk LED lys for innfelling på gjerdestolper eller annet. Fargetemperatur er 30grader Kelvin) Vi . Vi leverer små halvmåne LED-lys som monteres inn i stolpene.


Alt blir skjult inne i selve gjerdet, rekkverket eller leveggen din.

Neptune er en lystoppen som passer ditt rekkverk, gjerde eller levegg uansett hva du måtte ønske. Neptune fås med lys rundt toppen og med nedad lys. Når du har behov for å installere lys i et rekkverk, har du behov for produkter av høy kvalitet og som er lett å installere.


EASY GLASS SLIM, håndløpere med LED-lys og lakkert stålrekkverk levert. Vi kan levere moderne og funksjonelle løsninger med LED lysstaver innebygget i håndrekker av rustfritt/syrefast stål i diameter 48mm. Trappebelysning, Rekkverkbelysning, Sikkerhetslys: lys opp gårdsplassen. Handle Rekkverk Fontanot Kya Lys Bøk billig, bekvemt og sikkert på nettet. Da har vi fått laget og montert Sørlandsrekkverk og . Rekkverk med led lys er ikke hver uke vi setter opp.


Denne koster kr ekstra per stolpe på standard rekkverk, om ein velger og oppgradere fra galvanisert stålinnsats. Stolpe lys gir lunt lys, som pynt på rekkverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.