onsdag 3. juni 2020

Inngangsparti hus

Det hjelper ikke å pynte inngangspartiet om inngangsdøra er slitt og stygg. Inngangsdøra gir huset personlighet, og den skal både stenge . Lekkert inngangsparti med grå dør i funkishus fra Urbanhus. Med et Urbanhus får du et hjem som uttrykker hvem du er. Vi bygger moderne, funkisinspirerte hus.


Vi ønsker å endre på inngangspartiet vårt.

Men ønsker alternative løsninger på å få eit litt finere påbygg, gjerne utvide det litt og få større . Inngangspartiet er husets ansikt som ønsker deg og dine gjester velkommen. Her er tipsene som innbyr til besøk. Drømmer du om nytt inngangsparti ? Løsningen er nærmere enn du tror.


En moderne utseende dør, til et moderne hus. Et innbydende inngangsparti. Mellom trebebyggelse, store hager og fargerike hus ligger dette flotte hjemmet.


Sivilarkitekt Kristian Vårvik tegnet et nytt inngangsparti slik at det ble trukket fremover og trappen forsvant.

Vindusbåndet som følger husets underetasje, får den store bygningsblokken til å . Dette er et svært bo-effektivt hus med god plass og full takhøyde i begge etasjer. Levanger Fotomuseum - Photographer Grav, Asbjørn. Moderne enebolig med overbygd inngangsparti og tilhørende carport.


Carport, sportsbod og overbygd inngangsparti. Integrert carport med stor sportsbod og overbygd inngangsparti. RØFT INNGANGSPARTI : Tømmmeveggen var yttervegg på den. Hytta var feriested i mange år før den ble ombygget til hus på 60-tallet.


Behold den originale stilen! Det er ikke alle vinduer som passer akkurat ditt hus , så vi hjelper deg med å finne riktige vinduer! Noen som har noen gode tips til blomster og planter som egner seg i et lite blomsterbed ved inngangspartiet ? I dag har jeg litt sånn fjonete . Utepynt til inngangspartiet , tips? Ny trapp i inngangsparti innlegg 13. Bølgen er et moderne hus med stor takterrasse over integrert garasje.


Flere resultater fra forum. Her har vi laget en løsning for å. Eksteriør inngangsparti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.