onsdag 3. juni 2020

Piperenovering

Rehabiliteringsrør til din pipe. Har du en pipe med skade eller skal koble til en ny peis? Vi i Varmefag er fageksperter på pipe og piperehabilitering og hjelper deg gjerne. Vi i ALPHAPIPE OG MURERSERVICE er deres komplette leverandør og.


Trenger du ny pipe eller rehabilitering av den gamle?

Det finnes forskjellige metoder for innvendig. Piperenovering med glidestøp. Murte skorsteiner slites ned med tiden og tilslutt er ikke røykkanalene tette lengere.


Med glidestøp tilbakestiller vi skorsteinen til . Hei, Skal renovere gammel teglsteinspipe og har innhentet tilbud fra to ulike tilbydere på å fore med stålrør. En av de mente det enkleste var å . Schiedel tilbyr gode løsninger for piperehabilitering.

Pipen din kan trenge en overhaling om du enten skal kople opp nytt ilste har funnet skade på pipen din,. Murmester Erling Nilssen AS tilbyr alt innen murertjenester i Nord-Trøndelag og Helgeland. Vi hjelper deg med anbud på piperenovering. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Troms. Vi har mange kvalitetssikre metoder.


De fleste piper må skiftes ut i løpet av bygningens levetid. Pipen blir påvirket av fyring, vær og vin og en kan få pålegg fra . Har du kondensproblemer og sotutslag fra den gamle teglsteinspipa di? Vi driver i dag et entreprenørfirma som tar store og små oppdrag. Skorsteinsarbeid og piperehabilitering til kunder i Bergen. Fana Mur AS har god kapasitet og har mye erfaring med rehabilitering av skorsteiner . Det er også en viktig oppgradering av huset – som varer i mange år.


Er pipen på en eller annen måte skadet innvendig, eller er pipen eldre enn år, kan det være nødvendig å utføre tiltak. Vi rehabiliterer alle typer piper og kommer gjerne på befaring. Stort utvalg av nye peiser og ovner finner du hos oss.


Få en trygg og sikker skorstein idag!

Sogn piperehabilitering er eit firma med 4-ansatte og driv hovedsakeleg med mur,skifer og flis. Me tek på oss både små og større jobbar med . Mange får pålegg om tiltak eller fyringsforbud til pipene er rehabilitert. Vi leverer et velutprøvd og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.