onsdag 3. juni 2020

Jonsered snøfreser

Meget effektiv, kraftig ett-trinns snøfreser med stor kapasitet. Snøfreseren har girkasse og en lett konstruksjon som gjør det enkelt å montere. Tre nye totrinns snøfresermodeller fra Jonsered står klare til å sørge for at snøen på enkelt vis forsvinner fra oppkjørsler, gangveier og fortau i .

Den største og sterkeste snøfreseren fra Jonsere med en arbeidsbredde på cm. I to-trinnsprinsippet blir snøen malt opp og matet inn, og blåses deretter ut . Snøfreseren leveres ferdig montert og klargjort. Effektiv to-trinns snøfreser med differensialsperre og cm arbeidsbredde.


JONSERED ST 21E: Snøfreser med powerstyring. HK, el-start, differensialsperre, lys, varme i håndtak. Den største og sterkeste snøfreseren fra Jonsered. Ny forbedret modell med blant annet håndtak med justerbar høyde. Gjennom våre leverandører Jonsered og Toro tilbyr vi alt av utstyr til snørydding - enten det er en liten hageflekk som skal ryddes eller det er store områder det . To-trinns snøfreser med differensialsperre og X-trac dekk for optimalt grep.


Arbeidbredde på cm Variabel drift og lettstartet motor.

Plentraktorer, front – og sitteklippere fra Husqvarna, Jonsered og Honda til proff og. Markedets beste snøfresere til både proff og privatbrukere fra Honda, . Besøk vår butikk og vi bistår deg med fagkunnskap og høy kompetanse innen skog og hage drift. Vi har også et eget verksted for service og oppfølging av våre . Så Honda er overlegen på snøfreser, det synes hvertfall jeg. Så vil ikke anbefale noen andre å kjøpe Jonsered snøfresere.


For en tid tilbake var det tid for å kjøpe snøfreser og omstendig som jeg er, måtte markedet undersøkes. Det ble en omfattende prosess, og med så mye arbeid . Den jeg har fått tilbud på er en jonsered 9Hk til 170og jernia er utsolgt. Men, å kjøre fram snøfreseren før bruk, og parkere den etterpå, . Etter helgas snøfall vurderer jeg veeldig en snøfreser ;D Noen som har anbefalinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.