fredag 5. juni 2020

Kjøkken stue

Flere og flere ser det praktiske med å ha en åpen stue og. Smarte løsninger må til for at kjøkken og spiseplass skal fungerer i et åpent allrom. Dropp overskapene for å gi mer stue -følelse i kjøkkent. Kjøkkenet er i dag husets kanskje aller viktigste rom, og fungerer ofte som en forlengelse av stuen. Mobalpas designere er bevisst på dette og vil kunne foreslå.


For interiørdesigner Aina Steen er stuen husets hjerte.

Etter at stuen og kjøkkenet ble slått sammen til ett rom ble det ryddigere og mer fellesskap hjemme hos familien. Slik ble prosjektet med å lage . En del menn tror dessuten gigantiske kjøkken tiltrekker seg damer. Dét er det pene bad som gjør.


Mange går for åpen kjøkkenløsning mot stuen. Det finnes mange måter man kan innrede et åpent kjøkken på,. På veggen mot stuen er det plass til et stort bilde, eller en rekke med grunne . Kjøkkenet har slått seg ned i stuen , soverommene er blitt mindre, badene større og boden har fått navnet walk-in-closet.

Jeg hater åpen løsning, dyp og intenst. Da vi skulle kjøpe hus var det et absolutt krav at det skulle være separat stue og kjøkken , eller i det . Ville dere fått et like bra kjøkken uten å ta ned veggen? Angrer dere og tenker det ble for åpent?


Så da går veggen ne veggen mellom stue , gang og kjøkken. Vi står igjen med et stort areal, klart for nye eventyr. Det er bare pipen som står . Kjøkken og stue i ett rom blir mer og mer vanlig. For å skape en helhet tar vi i bruk de samme elementene i begge deler av rommet. Gulv, farger, lister og ikke minst kjøkken ! Alt har skulle landes denne uka, i tillegg til en del opprydning og riving.


Men nå er vi endelig klare. Tilbygg vinkelrett på hovedhytta, være seg på en av langsidene, eller gjennomgående som de større korsbyggene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.