tirsdag 30. juni 2020

Kjøkken interiørtips

Eldre kjøkkeninnredning kan få en renessanse som innslag på et moderne kjøkken. På loppemarkeder, på Finn eller i bruktbutikker kan du . Nå er det meste lov på kjøkkenet. Men én ting er vi lei av.


KJØKKENØYA ER STOR: Vi har lagt vår elsk på kjøkkenøya, og den kommer ikke til å . Sjekk ut hva interiørekspertene mener er de viktigste kjøkkentrendene akkurat nå.

Trenger du noen interiørtips ? Stjel interiørtips til kjøkkenet fra disse freshe restaurantene! Her får du råd og triks for å få kjøkkenet ditt til å virke større. Er tiden inne for en skikkelig make-over av kjøkkenet ? De færreste av oss klarer å spare opp nok penger til å plutselig pusse opp kjøkkenet eller en hel stue, og da må vi låne penger uansett. Smarte ting å ha framme på kjøkken og bad er engangskluter og en sprayflaske med rengjøringsmiddel.


En mopp i garderobeskap i gangen er . Når det gjelder kjøkken , viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning. Enkle løsninger som gjør kjøkkenet mer funksjonelt og det blir enklere å .

Interiørtips stue og kjøkken - kombiner med ulike mønstre i tapet - Casual Chic. Vi reiser til Trondheim om en uke for å velge oss ut et splitter nytt IKEA- kjøkken :-) Kjøkkenet vil bli helt hvitt med brede stålhåndtak. I en halvmeter ligger et hav av muligheter.


De centimeterne mellom kjøkkenbenken og overskapene er rene gullgruven for den . Kjøkken og kjøkkeninnredning direkte fra vår produksjon i Søgne. Uansett om du trenger nytt til soverommet, baderommet eller stuen gir vi deg tips, råd og inspirasjon til hjemmet ditt. Vi hjelper deg med å gjøre de rette valgene . PUSSET OPP MED BRUKT BENKEPLATE: Ikeakjøkkenet er nytt, mens stålbenken er gammel og brukt, og opprinnelig fra et mekanisk verksted i Fredrikstad.


Bo smart på liten plass. Slik innreder du smart på kvadrat. Tekst: Tonje Skjervold. Bearbeidet av: Kari Janne Standal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.