mandag 29. juni 2020

Isolering av betonggulv

Et betonggulv med grei isolasjon blir også lunere med denne løsningen. Mitt problem er at jeg må fore opp gulvet . Etterisolering av kjellergulv. Dersom kjelleren skal innredes, er det viktig å påse at kjelleren er tørr.


Hvis kjelleren ikke er tørr må dette utbedres først.

Feil isolering av kalde kjellerrom som bygges om til oppholdsrom, er en gjengangerfeil i eldre hus. Halvparten av boligeierne tror feil og vil ha . Konstruksjoner på grunn bygges i prinsippet opp med et drenerende lag, isolasjon , fuktsperre og betonggulv. Er det bløt grunn, som for eksempel leire, legges . For å bevare parkett på betong, så må det fuktsperre til. Det beste er å ha all isolasjon på utsiden, men siden det innebærer å grave opp rundt kjellerveggene,.


Betongen trekker så mye . Som isolasjon benyttes spesialprodukter av skumplast.

En isolering under gulvet vil også redusere trinnlyd og lydoverføringer. Kontinuerlig heldekkende dampsperre må legges mot betonggulv før . Eksempel på tregolv lagt rett på betonggulv uten fuktsperre. En ny isolasjonsplate isolerer like godt som forgjengeren, til tross for sin beskjedne tykkelse. Den gir prosent bedre isolasjon , og dermed . Jackopor (EPS) har høy trykkfasthet, god isolasjonsevne og lav egenvekt som . Bruk en bit isolasjon under støpingen for å forme åpningen som kreves mellom.


Isoporplate for isolering av gulv på grunn, isolering av grunnmurer og etterisolering av betonggulv. Et alternativ til å legge nytt betonggulv , er å legge et lett, flytende gulv på. Fokus på: n Isolasjon n Tetthet n Kuldebroer n Nøyaktig . Glava EPS S egner seg for isolering av gulv på grunn, isolering av grunnmurer og etterisolering av betonggulv.


Produktet har glatt kant. Hvis du både skal bygge opp nytt gulv og isolere veggene, er det vanlig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.