mandag 29. juni 2020

Inspirasjon til hjemmet

TIPS INSPIRASJON TIL HJEMMET er en FB-side for oss som er godt over. STORT UTVALG: Pynt og dekor, teppe og lampe - her får du inspirasjon til å pynte opp hjemme. Mailen merkes med 'TREHJERTER26', i tillegg til å inneholde fullt navn, adresse og mobilnr.

Med en rekke flotte utstillinger fordelt over to etasjer sørger Italian House i Grini Næringspark for inspirasjon til hjemmet. Med høsten kommer gjerne et ønske om fornying av hjemmet. Og er du på jakt etter ny inspirasjon til interiøret anbefales du å besøke Slettvoll på Solsiden.


Her er interiørdesignerens tips til innredning.

Beate er ei herlig dame med stor interesse for interiør. Jeg har fulgt henne lenge, og denne dama brenner for hus, interiør og design. Hver sommer har Haugesund Retromarked på Rådhusplassen. Her går kreative menn og kvinner modeller for brukte klær. Vi blogger om produkter og inspirasjon til hjemmet.


Stjel stilen fra inspirerende hjem og få med deg gode tilbud og eventer i butikken og . Ta også en titt inn i bloggen til Beate Tips og inspirasjon til hjemmet som stadig blir oppdatert med nye spennende konkurranser med de . Fargerike Åsane ønsker å inspirere våre kunder med moderne og nytenkende design på våre produkter innen tapet, maling og andre varer. Vår lidenskap handler om innredning og inspirasjon til vinduet, noe vi gjerne vil dele med deg. Klikk her for å bli inspirert og les om ulike stiler. Interiørtrendene endrer seg nesten enda raskere enn klesmoten, og utvalget er enormt. I mylderet kan det være lurt å vektlegge kvalitet når du handler interiør.


For et par dager siden mottok jeg noen flotte plakater fra Vinkelshop, som absolutt falt i smak. Fra før av har jeg jo søte tekster og motto hengende i . Her er litt etnisk-inspirert interiør som passer overraskende godt sammen med den elegante Ekstrem-stolen. Inspirasjon til hjemmet med Stoff Stil. Noen mener, at det er lang tid til jul, men kunsten er å bruke ventetiden konstruktivt.


Jeg er skikkelig hjemmekjær – nesten litt i det meste laget vil kanskje noen si?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.