torsdag 14. mai 2020

Stikkontakt italia

Strømstyrken i Italia er den samme som i Norge, men i Italia har de litt forskjellige stikkontakter slik at du kan risikere at støpselet på føhnen din . Denne guiden dekker reiseadaptere, stikkontakter og omformere. Stikkontakter i USA, England og resten av verden.

Elektrisitet: Som hos oss er det 2volts vekselstrøm, men våre stikkontakter passer ofte ikke. I Italia er det litt forskjellige kontakter som brukes, så hvis man er heldig går de norske kontaktene rett inn, men er man litt mer uheldig dukker det opp steder der . I Italia har de samme type stikkontakter som vi har i Norge,. Jeg har vært i Italia to ganger, en gang i Roma og en gang på rundreise i Toscana.

Jeg hadde ikke noe adapter, ladet mobilen rett i kontakten . Denne adapteren gjør at du kan bruke norske, jordede stikkontakter i Italia. Stedene våre ligger på den italienske landsbyda, og områdene er fulle av små. De fleste stikkontakter til mobiltelefoner, pc'er osv.


I mange italienske restauranter kan gjester kjøpe rimelig husvin, ofte en type rød og en type hvit vin. På mange av stedene kan denne vinen være relativt go .

Med det rette reiseadapteret kan du bruke de elektriske apparatene dine over alt i verden. Velg modellen som passer best i land du skal . Strømstyrken i Italia er den samme som i Norge, men i Italia har de litt forskjellige stikkontakter slik at du kan risikere at støpselet på føhnen din. Kjøp også en ledning som har kontakt for vanlig stikkontakt i bakenden, slik som du . SKROSS Combo reiseadapter - verden til Italia - hvit. Reis til Italia og Europa Med denne Combo verden til Italia-reiseadapteren, som kombinerer stikkontaktene . Den er ideell hvis du reiser hyppig til land som bruker den italienske stikkontakt-standarden.


Designet i Sveits - Passer for utstyr med jordede og ujordede . Gelata Italia Stikkontakt Butik-Ankelstøvler 2QHMM6EM. Autentisk Outlet Bottega Veneta Bottega håndvesker stikkontakt Discount Factory Outlet Hot Online. Replica Bottega Veneta italia priser billige Engroshandel.


Spisested (6) Strømstyrke/støpsel/stikkontakter (1) Ta-med-hjem-tips . De typer elektriske plugger og stikkontakter som brukes i andre land kan være svært. Type F stikkontakt og plugg , som finnes i Italia og mange andre land , ble .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.