fredag 15. mai 2020

Standard høyde garasjeport

Hva er normal høyde på garasjeporten , og hva er høyt nok til en HiAce? Såkalt forhøyet port: er dette en standard høyde eller varierer det . Som standard leveres de i fargen hvit, men garasjeportene leveres også i andre farger mot. Garasjeporter leveres i utvalgte standardfarger.


Skal du bygge carport, er det særlig ting du skal ta høyde for før du begynner. Gapo GS Slick garasjeport levers i standard størrelse 2mm .

Alle garasjer bør ha høyde for en løftebukk med en personbil 2m oppe i lufta ;). Grimstadgarasjene har 210cm høy port som standard. Standard leddport på ledd inkludert beslag for 28cm overhøyde.


Porten skal ha lik høyde som lysåpning. Alle lagerførte portelementer kommer i standard farge hvit. Kan også leveres som industri-leddport.


NÅR DET GJELDER selve garasjeporten omhandler standarden bl. LOBAS leddportbeslag er et . Hvis man har mulighet til å bruke en standard størrelse eller om porten skal .

Det finnes skinnesystemer for garasjeport , STD skinner for standard overhøyde minimum 350mm, ECO skinner for lav overhøyde minimum 230mm og R70 . Derfor er det viktig at du velger en garasjeport med samme høye standard som hjemmet ditt. Høyde : – meter. Med våre Crawford-porter gjør vi valget enkelt for deg. Portelementene har standard mm tykkelse, og består av ren miljø vennlig.


Sertifisert merkekvalitet kvalitetsmessig representerer Harmonie garasjeporter det. En innføring i hvordan man velger riktig åpner til garasjeport. Overhøyde : Distanse fra toppen av porten til toppen av det innvendige taket. På en standard garasjeport på rundt meter vil dette tilsvare en forskjell på rundt åtte sekunder . Garasje-leddporter er testet og sertifisert iht.


Du kan sjekke om din gamle garasjeport.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.