tirsdag 12. mai 2020

Spylepumpe sjøvann

Jeg vurdere å kjøpe en salt vanns spylepumpe som jeg skal bruke på dekket. Det var en gang at sjøvannet var så rent at en vasket og kokte . Slangestuss 1/2x 4mm 22-; Pakning =890-004-; Spylepumpe Rule 3824V Ø38mm 3.

Hjem ; Vann, varme og toalett ; Pumper ; Spylepumper ; Rule spylepumpe med slange. Ikke selvsugende, og må derfor monteres lavere enn vannstand. Jabsco spylepumpe magnet innslag, samt opplegg for spyling via sjøvann kjølepumpe. Vindusspyleranlegg - Spylepumpe elektrisk med bryter ute, sjøvann - stk spottbelysning på akterdekk - stk spottebelysning på plattform - Garmin GHP 10 .

Krafig fiskestangholder med plate for kroker. Ankarwinch i baug med fjernkontroll (stb).

Ankarwinch i fören med fjärrkontroll (stb). Skal hente ny Saga 3i påska og lurer på om det er noen som har erfaring med spylepumpe for sjøvann? I løpet av uken før ulykken inntraff var en ny spylepumpe montert,. Pumpen hadde innsug av sjøvann gjennom en slange som hang over. En port i akterspeilets babord side leder ut . Nyttes sjøvann til av- kiøling, må det skje ved spylepumpe.


Det var en spylepumpe for sjøvann som sto og gikk! Den er montert helt fremme i et stuerom med slange opp til dregrommet. SK 35-1/SJØVANN RØRSYSTEMER Bunnventiler/sjøinntak. Spylepumpe Flojet ITT Ind Spylepumpe Flojet ITT Industries Engineered for life Spylepumpe Hold din båt ren med en effektiv spylepumpe fra.


Med saltvanns spylepumpe montert er rengjøring av dekk en enkel sak. Skiftet kontaktor og motorvern for spylepumpe nr. Kapasitet nødlense-/spylepumpe, Storch-tilkobling.


Vannslang fast m sjøvann, Vannslang fast m sjøvann. CE Inkludert: Generator, fjernkontroll, tent digitalt display monteringssett med filter, lyddemper og sjøvann avstengningsventil, bruksanvisning. NB Lite Flush toalettet er laget kun for sjøvann. Informasjon om produktet: Tilkoblinger: - 19mm ( ¾”) inn, 38mm (1/2“) ut; Dimensjoner: - 373mm høy, 401mm .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.