tirsdag 12. mai 2020

Slitesterk maling

Uansett har du tre valg; en middels slitesterk vannbasert maling,. Men jeg har sett trapper som er malt med hvitt blank maling også, eller evt. Hei, jeg lurer på om noen her har erfaringer med hva slags maling som er veldig slitesterk, tenker ikke på oljebasert maling, i prinsippet kan .

Vanntynnbar oljemaling er en kombinasjon av de beste egenskapene til tradisjonell olje- og vannbasert maling, sier Hege Lund hos Jotun. Har ikke noe konkret maleroppdrag, men har fundert litt på hvilken maling som er mest slitesterk. BufretLignendeMalingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre.


TreStjerner Gulvmaling er luktsvak, hurtigtørkende og meget slitesterk.

Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre. Metallakkmaling V er en vanntynnet blank maling for tidliger malt eller umalt stå, sink. Metallakkmaling er basert på alkydbindemiddel og gir en blank, slitesterk . Malingen kommer fra International Protective Coatings, verdens ledende produsent av beskyttende malingssystemer. Skuddsikker/slitesterk sort lakk/maling - posted in Teknisk Mekking: Jeg lurer på om noen har et tips på en sort lakk/maling som kan brukes .

Bruk samme oppskrift som over, men velg en slitesterk maling egnet for gulvfliser. Flere har anbefalt å bruke Epoxymaling som er en svært . Innendørs halvblank gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv. Les mer om Trestjerner gulvmaling halvblank. Luktsvak og ekstremt slitesterk; Ekstrem god . Malingen er utviklet for innendørs maling av dører, karmer, gulvlister, kjøkkeninnredning, rustbeskyttet metall- og ståldetaljer. Epifanes to-komponent polyuretane lakk er en høyglans-lakk tilsatt polyester og polyuretane-forbindelser som gjør den svært slitesterk og egnet til både . For utvendig maling har spesielle behov, og det er ganske rimelig.


Tross alt, ingen vil komme til stor glede for behovet for å gjennomføre en årlig . Noen vasker til jul, mens vi maler… Og hjelpemeg så fint det blir! Jeg er så ufattelig fornøyd med å fjerne 1980-tallet og gå et par hundre år . Beskrivelse: Halvblank oljebasert gulvmaling. Meget robust, slitesterk og vannbestandig. Flyter godt sammen, avviser smuss og er lett å rengjøre. Har noen et godt forslag til hva slags maling jeg skal bruke for utvendig trapp i mur.


Lady Wonderwall, en vakker silkematt maling med helt unike robuste egenskaper. Malingen er ekstremt slitesterk, vaskbar og flekkavisende - som skapt for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.