torsdag 14. mai 2020

Pusse opp gamle stoler

Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Restaurering av gamle møbler, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og. Syns det er så gøy å pusse opp ting som ser skikkelig shabby ut! På sikt har jeg kanskje lyst til å pusse den ned og male den i en knæsj farge, men foreløpig var . Stoler og benker med løse seter er lette å fikse.


Ta av det opprinnelige.

Her er tre tips til deg som vil kjøpe gamle møbler for å pusse opp : 1. Gamle møbler kan bli som nye med enkle grep. Vi viser deg hvordan og gir deg ideer til hva du kan gjøre. Vi ønsker at alle møblene i spisekroken skal passe sammen og ønsker derfor å pusse opp de gamle møblene slik at de også blir sorte og aldringsmalte. Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan . Sørg for at stolen kommer opp fra gulvet før du starter å male.


Etter en del pussing , sparkling – og litt maling, ble den gamle stolen en unik . Vi får inn mange stoler , og en del bor kommoder og senger – for det meste mobile.

Her ser du hvordan du skal gå frem for å pusse opp og male et møbel. En bandsliper gjør susen når en skal pusse ned glatte flater. Det er ikke noe poeng at møblene skal være gamle eller antikke.


Kombinasjonen gammelt og nytt er i trendy. Slik pusser du opp en gammel spisestue. Spisestuen besto av et rundt spisebord med ileggsplate og fem stoler. Aleksandra (34) lever av å pusse opp og selge møbler fra FINN! Og hun pusser opp alt fra gamle trekommoder og skap fra 6 70- og . Når du skal pusse opp et møbel, er det mange ting å ta hensyn til om.


Vær klar over at antikviteter og gamle møbler, dvs. Puss opp de gamle møblene! Norun Skrunes elsker å pusse opp gamle møbler. Her har jeg brukt Bengalack, . Stolen er kjøpt på Affi brukthandel.


SIDE2): Har du en gammel stol , et nattbord eller et annet gammelt møbel, som kanskje har. Denne uken har jeg pusset opp en gammel teak kommode, som jeg har hatt stående i garasjen en stund.

Egentlig vurderte jeg å kaste den, men så fikk jeg en. Det hele begynte med at de hadde noen gamle stoler i familien som var. De kjøper inn gamle møbler og pusser opp for salg.


Gir råd om oppussing av. Tora fra Landås lærer deg å friske opp gamle trestoler med trendy. Skrap eventuelt av gammel maling, og slip vekk gammel lakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.