onsdag 27. mai 2020

Pumpe til rib

Båtpumpe 2Volt Pumpe for profesjonelt bruk. RIB SilverMarine 2Liten RIB i PVC med glassfiberskrog fra … 15. Ventil adapter til pumpe, forskjellige modeller.

Vi har også masse tilbehør til gummibåter, bl. Har nettopp kjøpt den og den har stått lenge på en låve. Er vel naturlig at den mister litt luft over tid selv om det er Hypalon? Båten er grei nok, men den hersens pumpa har irritert meg i .

På RIB'n sitter det Leafield Cventiler. Noen som vet om adapter eller pumpe som selges med L-C7? FL BRAVO Gummib#229;t/Tube pumpe TORNADO.

Z670Bravo universalmanometer til RIB og gummibåter har vi alltid på lager til. Derfor skal du aldri pumpe opp ett og ett kammer til fullt trykk, men fylle hvert . Pumpen gir stort luftvolum med lavt trykk. Pumpe; Suzumar DS 3RIB krever motor med kort stamme. Grand Base/Sport RIB Base og Sport er grunnmodellene fra Grand. Base leveres uten ekstra utstyr slik at kunden selv kan velge hvordan innredningen skal se . Båten skal pumpes hard med maksimalt trykk bar for.


Bravo Elektrisk 12v pumpe m/ automatisk stopp ved ønsket trykk. Bravo elektrisk pumpe gjør jobben enkel med å blåse opp Gummibåten- Rib eller vannsport . Den holder på luften fint en hel dag, men dagen etterpå må den pumpes igjen Jeg har malt den med en farge som skal binde seg til gummien . Rhino RIB II har skrog i rotasjonsstøpt polyetylen av samme typen som brukes til. Nor Rib Rider Fåes i følgende størrelser: 2og 270. Elektrisk bærbar pumpe til pontonger med batteri, 12v og 220v lading.


Norges mestselgende gummibåt i en årrekke! Det er ikke uten grunn at AQ har blitt den mest populære gummibåten i Norge. Dobbelt sete bak, og sete i front Styringssystem Fender og sprutlist Bærehåndtak Fot pumpe Reparasjonssett Åresett Havne presenning . Arctic Blue har i løpet av få år blitt et merkenavn å regne med i RIB markedet. Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).


RIB-modellene 33 3og 4har en laminert, vannfast finérplate montert under dørken for lett og trygg. Kan användas till alla gummibåtar och RIB oavsett storlek, och orkar ge det tryck som fordras på några få minuter. Inkludert heltrekk, konsolltrekk, putesett, pumpe og rep. Bk båthenger med modifikasjoner for rib m/lås og laststropper ferdig registrert kr 949- .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.