torsdag 28. mai 2020

Muggsopp soverom

På kalde yttervegger i kjølige soverom finner vi om vinteren ofte høy nok luftfukt til at mugg kan vokse. Ekstra kaldt blir det bak senger og skap . Kolbjørn Mohn Jenssen, daglig leder i skadefirmaet Mycoteam legger til at man stort sett finner muggsopp i ytterhjørner på soverommet. Vi har oppdaget mugg på soverommet , på vinduet, veggen og gulvet.


Vi leier, og regner jo med at huseier vet hva som skal gjøres.

En slags mugg på veggen. Mugg i vinduskarmen på soverommet innlegg 17. Flere resultater fra forum. Ser vinduene dine slik ut? Da er det fare for at det vokser muggsopp i boligen din.


Hvis du har vinduet på soverommet åpent mens du spiser frokost, vil mye av . Fukt og muggsopp kan utløse og forverre helseproblemer som astma, bronkitt.

Har fått noen svarte flekker i ett hjørne på soverommet. Grunnen til dette er antakelig kondens fra vindu . Det er i fugingen mellom vindu og vegg. Svarte og gråsvarte belegg av muggsopp er ganske vanlig.


Vi har fått påvist muggsopp i vegg mellom bad og soverom. Fakta om muggsopp fra IKTAS. Hva er muggsopp , og hvor finner vi den. Hva gjør jeg hvis jeg oppdager muggsopp i boligen. Helsefarer ved fuktskader, muggsopp , bakterier, midd og alger i innemiljøet.


Muggsoppallergi er uvanlig, men forekommer først og fremst blant de som allerede lider av andre allergier. Men det finnes hjelp å få. Hvem er det som har ansvaret for dette? Hele leiligheten er helt utrolig stygg, skjev og overhodet ikke verdt det vi betaler.


Vi har dessverre fått muggsopp langs veggen i soverommet , og nå vurderer jeg å tørke det ut med en avfukter. Så ille kan det gå: Her har det utvilket seg muggsopp bak et bilde som har hengt på.

En bør alltid møblere soverom med tanke på kalde flater. Muggsopp og fuktproblemer vintersti er ofte bakgrunnen for at du. Muggsoppen fjernes ved hjelp av klut og vanlig såpe som er egnet til det materialet som skal vaskes.


Bruk hansker under rengjøringen. Kluter og filler som er . Ingen tegn til noen unaturlig forekomst av muggsopp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.