mandag 25. mai 2020

Moderne vaskerom

For oss er det ikke nok at et vaskerom kan vises frem og ser bra ut. Det er de små detaljene bak dørene som merkes i hverdagen. Moderne bad med integrerte klesvaskløsninger som ALGOT tørkestativ samt LILLÅNGEN skap og servant i brunsvart.

Vaskerom med hvite vegghyller, bokser i . Se de smarte løsningene på dette badet - vaskerommet er skjult i skap og skuffer. Et komfortabelt vaskerom i helhvitt, moderne interiør. Har du ikke eget vaskerom kan du innrede en del av kjøkkenet som vaskehjørne.

Kjøkken; Bad/Vaskerom; Soverom; Garderobe; Diverse; Om oss; Kontakt. Vi ble etablert i 19og fremstår i dag som en moderne familiebedrift tuftet på gode . Pent brukt vaskerom møbler med dyre blande batteri god stand ikke noe fukt skader god stand Mål b x d h cm. Store fliser i våtrom er mer og mer moderne, men montering av et tradisjonelt sluk kan bli. Noen monterer designsluk også på vaskerommet, og det merkes at . De gode ting i livet vaskerommet står for tur inspirasjon og planer. Få en lekker kombinasjon av et moderne og et klassisk bad med Rimini-bad.


Hos Kvik har vi en baderomsløsning til enhver stil. Vaskerom i dagens boliger er integrert design funksjoner og inneholder ofte mye mer enn bare en vaskemaskin og tørketrommel.

Vi har våtromssertifikat og råder over spisskompetanse på . Evora er en moderne bolig som utnytter smale tomter godt. Boligen har integrert carport med inngang direkte til bolig. Underetasjen består av en romslig hall med dører til tre soverom, bad/vaskerom og to boder. Andre etasje inneholder soverom med walk-in closet og ba samt . Atriumsboligen Toppen er den moderne og minimalistiske husmodellen i denne serien.


Huset har også ekstra WC, separat vaskerom og bod/teknisk rom. I Moderne-serien leveres bad/vaskerom med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres.


På vaskerom leveres utstyr i henhold til . Moderne vaskerom Tjenesten Ikon Window Sticker 110082016. Leter du etter billige Vindusfilm og klistremerker på nett? Skifting og rydding av klær blir en lek når klærne på nesten magisk vis forflytter seg direkte til vaskerommet via klessjakten i andre etasje. Stue/kjøkken, gang, soverom, wc-rom, ba vaskerom og kontor/bod. Det finnes også moderne vannlåser som ikke trenger vann for å forhindre dårlig lukt.


Når vannlåsen blir montert på et sted hvor den vil være synlig i rommet, kan . Og det er ikke bare fordi det har et så vidunderlig moderne vaskerom. Holmenkollen/Gressbanen - 1/part vertikaldelt 2-mannsbolig med fantastisk utsikt - lekre bad - Separat vaskerom - Moderne og tidsriktig - NB! Moderne og stilren enebolig på 1m med soverom, stuer og inntil 2. Populær og moderne 2-mannsbolig med soverom, stort bad og eget vaskerom.


VOLDA - ROTSET Stilfull og moderne tomannsbustad i roleg og attraktivt område. Tiltalande adkomst med overbygd inngangsparti, entre, vaskerom, ba . Innvendig er boligen også modernisert og det er bl. Moderne, stilfullt og veldig gode løsninger, dette oppsummerer egentlig.


Førsteetasjen inneholder en praktisk entre med vaskerom og wc plassert rett ved.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.