mandag 11. mai 2020

Moderne innerdører

Våre massive innerdører er designet for å passe inn i ulike miljøer, alt fra klassisk stil til moderne stil. Du kan velge nesten alt du ønsker; pardører, skyvedører, . Vårt utvalg omfatter blant annet massive innerdører i furu, hvitmalte doble dører og mer moderne innerdører med klart glass.

Uansett om du ønsker deg en moderne innerdør, tradisjonell formpresset dør, skyvedør, innerdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes . Vi er stolte av å kunne si at vi er Norges største produsent av innvendige heltredører. Alle varianter av Scanflexdøra, både moderne og klassiske, . Er det noen som har noen tips til noen litt spennede/moderne innerdører?

Man får mye kule ytterdører, men innerdører er litt mer kjedelig. Parkett og laminat til ekstra lave priser. Vi leverer i tillegg dører og benkeplater med mer.


Dørene leveres komplett med dørbla karm, håndtak og skjulte hengsler. Unik formpresset innerdør med sporfrest mønster, eks karm. Moderne massiv dør med speil, inkl karm. Moderne massiv helglasset innerdør, inkl karm.


Døren passer perfekt for deg som vil skape et moderne uttrykk,.

Som alle innerdører fra Delano har den forsterket Snap-In hengsel og . Våre lagerførte innerdører produseres av Bygg og vi har fast levering derfra. En enkel og moderne ytterdør som slipper inn lys uten å gi for mye innsikt. ByggProdukter AS – Dører, innerdører, karmer, formpressa - logo.


I dag kan du finne det meste av innerdører for alle slags boliger. Innvendige dører som er formpressede , fyllingsdører, glatte dører og mer moderne innerdører som er sporfreste dører. Vi produserer våre dører ved vår moderne fabrikk i Nor- ges eneste . Delano Trender en 1-speils moderne og stilren innerdør. Døren er massiv og perfekt for deg som vil skape et . Massiv utførelse; Snap-in hengsler og låskasse fra Abloy; Fleksibel slagretning . Her vil du finne inspirasjon til valg av din nye moderne innerdøe.


Alt fra glatte, malte dører til funksjonelle. Uansett om du ønsker deg en moderne innerdør, tradisjonell formpresset dør, skyvedør, innerdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i . Medinės durys linija Light, Medinės durys Linija Modern. Diplomat Contur er en massiv innerdør med et stilrent og moderne formspråk. Denne modellen har ett speil og leveres med snap-in hengsler og låsekasse. Passer til moderne rom og er vakre med sin solide enkelhet.


Slette innerdører i moderne stil kan leveres med en lett honeycombkjerne eller en kompakt massiv kjerne. Line kaptein er en minimalistisk dør med enkle, rene linjer. Innerdøren passer til moderne rom og er vakker med sin solide enkelhet.


Innvendige dører er like viktig som ytterdører. Innenfor et hjem eller en bygning, er innerdører brukes til å skille ett rom fra en annen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.