torsdag 28. mai 2020

Mini kjøkken

Minikjøkken med alt du trenger til en liten plass. Et komplett lite kjøkken som samtidig er både praktisk og stilrent. Dersom du bor på et enslig rom eller leier en liten leilighet på under kvadrat, vil du kunne dra større nytte av det totale arealet, ved å sette inn et minikjøkken. Lite hvitt minikjøkken med bærbar induksjonstopp og lite kjøleskap.


Kombinert med et trancherbord og vegghyller. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Gratis levering og har du spørsmål har vi folk klare ved telefonen.

Hos oss kan du få Minikjøkken levert hjem innen timer. Fri frakt og har du spørsmål har vi folk klare ved telefonen. Små kompakte enheter med kjøleskap, kjøkkenvask og kokeplater i ett.


Vanligvis i emaljert stål med oppvaskkum i rustfritt stål. Minikjøkken til hybel eller hytte, til riktig pris. Har du begrenset plass er et minikjøkken en komplett løsning som tar liten plass.

Kjøkken i et skap er ingen revolusjonerende idé, men noen av variantene fra denne produsenten er ganske lekre. Funksjonellt minikjøkken med inspirasjon fra naturen. Tagg: Dekor Glatt Hvit, Struktur Hvit Eik. Et minikjøkken passer deg som har begrenset med plass, bor på hybel eller vil ha et lite kjøkken på hytta. Kjøleskap, kokeplater, vask og skap er integrert.


Med et minikjøkken slipper du å investere i masse. Underskap i hvitlakkert stål Sideskap i 5mm og. Minikjøkken med vaskekum på venstre side. W og 145/1500W, timer, energiklasse A+, mål (hxbxd): 910x1000x6mm. MK100S-L4T-Minikjøkken MK100S-L4T-Mål (BxHxD): 1× 87.


Intra Trend er det mest komplette, minste kjøkken med flere praktiske muligheter og detaljer og passer utmerket til deg som har begrenset plass eller ønsker et . De to var inspirert av sine mange hotellturer, og spesielt ett hotellrom, som hadde minikjøkken. De hadde lyst til å ha noe lignende hjemme, . VVS nettbutikk med VVS produkter, kjøkken, arbeidsklær og verktøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.