onsdag 13. mai 2020

Kutting av fliser

Jeg har noen 60x60- fliser som jeg trenger å dele opp, og tenker jeg trenger å få utført dette med sag for å få fine ender. Hvilke type fliskutter vil dere anbefale? For å kutte flisene brukes en fliskutter.


Denne får man leiet eller lånt hos flisforhandleren. TRINN fuging - Adda Byggkjemi AS - Duration: 2:09.

ATR Nivellering - af fliser på gulv og væg. Det ultimative nivellingeringsapparat - Duration: 1:26. Fliskuttere for kapping. Et stadig større utvalg av fliser , naturstein og mosaikk krever ulike typer og størrelser av fliskuttere.


En god fliskutter må kunne dele fliser. Trenger du kappeverktøy for å tilpasse størrelsen på flisene til størrelsen på badet ditt. Vi tilbyr et variert utvalg av verktøy, fra enkle til mer kraftige maskiner.

Glass cutter tillater både direkte og skjønte skjæring av fliser. Her viser vi deg hvordan du gjør det - trinn for trinn. Tips: begynn å legg fliser nedefra og opp. Trenger hjelp til å kutte fliser til å ha på kjøkkenet for å få det til å passe.


Slik legger du gøye fliser på veggen. Trenger også hjelp til å feste de dersom det er mulig. Det myke gresset holder flisen på plass. PROBLEM:Jeg er i ferd med å legge nye fliser på badet. Jobben går greit, men jeg sliter med å få holdt . Svært mange underlag bør grunnes før du går løs på selve flisleggingen.


Legge fliser i tørre rom. Dette gjøres for å impregnere veggen mot fuktighet, eller for å. Nå skal flisene på badet være store. Så store at sluket kan bli en utfordring, men vi vet råd.


Ved hvert produkt kommer det tydelig frem hva . Du skal få kunnskap utførelsen ved montering av fliser av storformat og hva som kreves i forhold til dette.

En kan også benytte vannsag for kutting av flisene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.