fredag 8. mai 2020

Kjøkkenbenk betong

Sett ditt personlig uttrykk på kjøkkenet eller badet. Hvordan støpe benkeplate i betong Gå til bildegalleri. Vi hadde lyst på en plate i betong, og jeg hadde sett noen videoer om at man kunne støpe det selv.

Et kjøkken med benkeplate i betong kan være lekkert, men den må være behandlet. Smarte produkter og løsninger har vært vår lidenskap siden . Terrazzobenkeplater er støpt i betong med knust marmor og deretter slipt. Betong er et enkelt materiale bestående av vann, .

Denne inspirasjonbeskrivelsen kan også brukes til å støpe en vakker bordplate. Betong har en helt spesiell overfl atestruktur som også er velegnet til kjøkkenbenker. Det er et originalt valg, men vær klar over . I tråden om husbyggingen (linket til under) var det flere som lurte på fremgangsmåten for benkeplaten i betong, så jeg laget like godt en egen . Et utvalg av bilder hvor det vises kjøkkenbenker behandlet med mikrosement puss som overflate. Utrykk som betonglook med ulike grå nyanser gir både .

Materialliste: Kryssfiner, lekter, 2” plast, gaffateit, armering og betong. Betongen kan gjerne være hurtigherdene fiberarmert. Weber viser hvordan du enkelt kan støpe din egen kjøkkenbenk under interiørkvleden hos Byggmakker. I tillegg har jeg lyst på en kjøkkenøy på 1x5meter. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene.


Benkeplatene våre er testet for å tåle flere års bruk, og fås i en rekke ulike stiler og materialer. Du kan velge en benkeplate i standardlengde, som vist her, eller . Vi har granitt, SileStone, betong, terrazzo, komposittstein og glass. Til gjengjeld har du, med stein, en helt vedlikeholdsfri kjøkkenbenk i et rent. I går røk jeg på nytt kjøkken, og for å tømme lommeboken skikkelig ble det benkeplate i betong.


Det finnes massevis av artikler på nett, men jeg . Så la vi på micro betong grunningen Nivå gripp. Deretter kommer selve Beton Cire behandlingen, som slipes slik at betong sjateringer kommer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.