fredag 8. mai 2020

Kjøkken glass over benk

Glass over kjøkkenbenk. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye temperaturer fra gryter og stekepanner. Velger du å gå for en løsning i glass er dette både praktisk og ikke minst dekorativt.


Har du tapet eller malt bakgrunn, kan. Rent estetisk passer glass like godt inn i det moderne minimalistiske kjøkken som det klassiske ettersom vi har en rekke løsninger og glassalternativer.

Vi leverer mye glass over kjøkkenbenk , og anbefaler utelukkende mm herdet glass. Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken av våre montører. Fordeler ved å bruke glass;. Man kan lime det til veggen, eller skru det fast med skruer. De fleste brukerne mener at herdet glass er klart best, mens andre sverger til trådglass eller pleksi.


Herdet glass er rimelig hvis du får det tilpasset hos glassmester, men du kan spare penger ved å montere det selv. MATERIALER OVER KJØKKENBENKEN : Kunne du tenkt deg fliser, glassplater eller våtromsmaling over kjøkkenbenken ? Rustfrie stålplater kan benyttes som kjøkkenbenk og til veggen.

Når det gjelder montering av glasset fra glamiTEC så kan det gjøres på to måter. Enten så limer vi glasset eller det skrues fast. Dette må bestemmes når bestillingskjema blir sendt inn slik at glasset blir laget riktig til ditt behov. Kanskje du har en egen idé eller et motiv du ønsker på glasset?


Vi kan gi deg retningslinjene du trenger for at du selv kan formgi ditt eget designglass. PRØV VÅR KJØKKENDESIGNER. Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga.


Er det noen som har prøvd å bruke disse over kjøkkenbenken eller har noen kommentarer til et evt bruk? Ser de opprinnelig tilhører skuffeseksjoner men tenker at det må være mulig å . Hei, jeg planlegger to stk. For å spare noen tusenlapper, vurderer jeg å male baksiden og montere platene selv. Herdet glass til kjøkkenet er meget praktisk for å holde det rent, og for å beskytte veggen mot sprut av fett under matlaging. Vi lager også glass du kan bruke som topp på kjøkkenbenken slik du . Tapet over benken Vi viser her et case hvor det er tapetsert og montert en glassplate med skruer over kjøkkenbenken.


Du trenger ikke mange metrene, men du må som regel kjøpe timeters ruller. Den dagen du er lei det mønstrede tapetet, . Skap din egen stil med glass over kjøkkenbenk. Foliering av glasset kan også gjøres med foreksempel fotomotiv eller andre ønsker.

Enkelte farger lagerføres. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Tror du at Plexi glass er løsningen og eneste alternativ når du tenker på å slenge deg på trenden glass mellom kjøkkenbenk og overskap, det er det ikke. Med glass montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å skape ditt eget og unike utrykk på kjøkkenet. Jeg leter etter en rimelig løsning for å beskytte veggen bak komfyren og vasken på kjøkkenet.


Det er populært og ser pent ut. Se hvilke fordeler en glassplate over din kjøkkenbenk gir deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.