fredag 15. mai 2020

Kapa plater

Vi gjør oppmerksom på at lettvektsplater går utenfor vår standard fraktpris. Grunnet varens størrelse og behov for beskyttelse vil postfrakt av noen få plater bli .

Kapa fix er den klassiske foam platen med hovedsalklig grå kjerne, kommer i og og 10mm tykkelser. Forskjellige formater opp til 140cmx300cm. KAPA - kundetilpasset til din applikasjon. Kapa er synonymt med et sortiment tynne og lette polyuretan plater.


Vi leverer KAPA-plater i ulike størrelser og tykkelser direkte fra vårt lager. Du kan også velge mellom KAPA LINE (uten lim) og KAPA FIX (med lim). Noen som bruker mye kapaplater av typen kapafix med lim på ene siden? Tenker å lime laminerte bilder på denne type plater. Kapaplater er en av våre mest populære produkter.


Platene, 5mm tykke, er lagd av skum med en eller to limsider og veier nesten ingen ting. Selvklebende monteringsplate med hardskumkjerne. Selvklebende på en side med belegg av krom –etterligning. Monteringsklar støtte for digitaltrykk og bilder i . Crossmark leverer utendørsprodukter i storformat, og i alle størrelser.


Deretter monteres de på kapa plater og kuttes til. Bildene henger du opp med Tack It, slik at du slipper spiker og skruehull i veggen. Priseksempler på kapaplater og pvc plater.


Kvalitet: Høykvalitets fotopapir – Montert på 5mm kapa. Kapa-plater - innbinding, kalendere, laminering, messeutstyr, plakater, scanning, storformat, visittkort, a4-hefter, a5-hefter - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Kapaplater, aluminiumsplater, hvite eller gjennomsiktige plastplater.


Kapa er stabile monteringsplater med limstoff som er lette å beskjære. Standardtykkelsen på våre Kapaplater er 5mm og 10mm, men vi leverer også andre tykkelser på forespørsel. På Kapa trykker og skjærer vi i formater opp til . Hei Selger dere kapa-plater her i Tromsø?


Vi utfører mekaniske, sveise- og metallarbeider, f. Diverse servicearbeid på kjøretøy Motoroverhaling T. TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell. Vårt flerbruksstativ er perfekt til vanlige bannere, Kapa plater og Flexiframe eller Budgetframe rammer. Multimaster imponerer med en kjempehøyde takket være . Varenr: 10101 Alt varenr: 910 Produkt navn: Kapa Opphengskroker, Produkt beskrivelse: , Produkt info: Kroker for enkel oppheng av KAPA-plater.


Kapaplater var et materiale som ble brukt til oppgaven. Er det noen som vet hvor kapa kan bestilles? Planen var å lime dette på en plate og henge på veggen. Vet det er mange som anbefaler kapa-plater til dette, men de finner jeg ikke i større . Kapa plater er skreddersydde med ulike varianter av overflater for å passe de fleste . Noen som vet om det er noen som selger kapa-plater eller lignende i Trondheim?


Fant plater hos Maske på Lade, Haakon VII gate. KAPA Fix Lettvektsplate bestående av et skumlag, beskyttet av to dekkplater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.