onsdag 13. mai 2020

Isolert skyvedør

Sapa Skyvedør ARTLINE har et elegant, minimalistisk og eksklusivt design. Skyvedøren er bygget opp av isolerte aluminiumprofiler og er utformet for optimale . Norges mest komplette leverandør av skyvedører?

Vi har skyvedører til alle formål og produserer nøyaktig på mål i egen fabrikk. Her finner man informasjon om vinterisolert skyvedør 3-delt. Sapa 21(OXXO) er en isolert skyvedør med to faste glassfelt i midten og skyvefelt i hver ende. Leveres med isolerglass og vedlikeholdsfrie aluminiumsprofiler .

Herunder dører, foldedører, skyvedører, vinduer, fasader og rekkverk i glass og aluminium. Våre skyvedører kan leveres med de fleste typer glass. I fra enkelt sikkerhetsglass i de uisolerte dørene til 3lags superenergiglass i våre best isolerte dører. WICSTYLE E en automatikk skyvedør med gode varmeisole- rende egenskaper er utviklet i. Isolert flerkammersystem i symmetrisk design, kvalitetssikret . Enkel kommunikasjon gjør skyvedører til en mye brukt og svært populær løsning for.


Sapa 21er en isolert og lettmanøvrert skyvedør med smekkert og . En isolert skyvedør som egner seg for hagestuer og balkonger. Skyvedøren er svært enkel å manøvrere og løper smidig med doble boggihjul på .

En isolert skyvedør med et elegant og moderne utseende. I tresporet utførelse med tre dørblad gir en stor fri åpnings. Willab Garden har et bredt utvalg av ulike skyvedører til hagestue. Leveres i et bredt utvalg av mål og design. Vi produserer og leverer alle typer skyvedører i Kømmerling . Skyvedører, vinduer, tak og reisverk fra Halle.


Folde- og skyvedørene har slanke aluminiumprofiler som tillater store glassflater. Til glassfelter brukes skyvedører og skyvevinduer, samt vinduer etter mål i gavler og faste felt. En vinterhage er fullt isolert i gulv og vegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.