mandag 18. mai 2020

Isola vindsperre

For vindtetting og fuktsikring av tak og veggkonstruksjoner. Vanntett, vindtett og pustende vindsperre for horisontal og vertikal montering i ventilerte tak- og veggkonstruksjoner. Spunnet i ett sjikt hvor hele duken er en sterk, aldringsbestandig og svært.


Vindsperren består av en spunnet filtduk av . VINDSPERRE SOFT XTRA 30X25M ISOLA. Produsert etter patentert Tyvek teknologi hvor duken spinnes i et .

Marketingsjef Hans Bømark og utviklingssjef Jørgen Young i Isola. Isola lanserer neste generasjons vindsperre basert på Tyvek-teknologi, . Leveres i disse formatene. Dimensjon x Meter Kr . Ny vindsperre fra Isola for vindtetting og fuktsikring av vegg. Vindtett, vanntett og diffusjonsåpen.


UV bestandig vindsperre for vegger med åpne spalter opp til mm. Bor i vestlandsklima og skal ha . A, Forsegling av omleggskjøt.

Sjekk at den UV-bestandige vindsperren er montert stramt. Siden med Isola påtrykt i rødt . Lagerført: - Abildsø - Storo. Reparasjon og forsegling. Til reparasjon, forsegling, tilslutninger, samt tetting . Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.


Norges ledende byggevarehus. Isola Tape- og Klebesystem er et komplett produktprogram som gjør det enkelt og sikkert å bygge lufttette og energieffektive. Isola Stag består av 1mm galvanisert stål som . Røros Dører og Vinduer moderniserer merkevaren - Isola blogg.


NOBB overgruppe, - Byggevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.