fredag 29. mai 2020

Interiørtips

Etter at vi nylig lanserte vår nye DIY-gruppe på Facebook har det blitt publisert tusenvis av spennende interiørtips fra nord til sør i vårt langstrakte land! En fornyelse hjemmet behøver ikke være dyrt, vanskelig eller uoverkommelig. Interiørdesigner Halvor Bakke gir deg tre smarte tips til hvordan du kan innrede hjemmet ditt best mulig.

Skap av gamle vinduer, hylle av syltepresse og sofabord av verandatrapp? Men så fikk Marte Nergaard Sollied (30) en god idè, og nå er de fine nok til å pynte opp stuebordet. Blanke metaller, grønn fløyel, hint av pudderrosa og marmor preger høstens interiørtrender.


Bli inspirert og få noen helt spesielle interiørtips, som viser deg hvordan du kan gi gamle gjenstander og møbler et nytt liv.

Jannicke Lødnig har mange råd for hvordan å fornye hjemmet uten å bruke mye av verken tid eller penger. Et lyst, moderne og skandinavisk interiør kan passe fint i klassisk, romantisk arkitektur.

Det hender jeg savner å være nærmere byen, men jeg kunne aldri flyttet herfra nå. Det er altfor fint å bo her, sier Ann Cecilie Wågsæther. Published on: September 1 20at: 18:09. Gjør leksene til en lek med disse kreative ideene. Abonner på Topps nyhetsbrev – få de aller siste nyhetene om stjernene . Se bilder under menyen Galleri og gjør det selv.


Her finner du flere tips om hvordan du selv kan lage spennendes møbler og andre interiørelementer. Interiørtips til deg som skal selge boligen. Med litt investering i maling, noe egeninnsats og nytt interiør kan boligen fremstå som ny.


I denne serien med videoer viser Ingrid Gerhardsen hos Ginteriør deg hvordan du kan oppgradere interiøret i hjemmet for en rimelig penge. Du trenger: En gammel bok du synes er fin, enkel notatbok, bred strikk, stiftemaskin og lim. Riv eller klipp ut alle sidene i den gamle boka slik at bare permen . Interiørtips Ofte er det små ting man kan gjøre for og helt forandre hvordan et rom ser ut.


Her kommer vi med noen slike tips som blir brukt av interiørdesignere . Kombiner varme, energisparing og interiør med design panelovner fra Nobø. Finn inspirasjon og interiørtips her hos oss! Du har kanskje ryddet julen ut av huset og trenger litt ny giv til å få det pent og praktisk hjemme?


BarePia og Putemadammen er allerede i julestemning. Vi er utrolig glad i julen, og selv har vi skaffet oss syssel som gjør at vi kan glede oss opp mot høytiden . Fås hos vår flotte annonsør Gulvspesialisten. Vi i Slettvoll ser det unike med dette boligprosjektet hvor gamle Lillo Gård blir hovedattraksjonen.


Explore Helene Länsman's board Interiørtips on Pinterest, the world's catalog of ideas. Vintage suitcases, The wall and Squares.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.