onsdag 13. mai 2020

Inspirasjon til bad

Feminine former på vask, badekar, speil og møbler gjør badet til husets. Skap et bad for hele familien! Renovere eller bygge nytt bad ? Her finnes artikler og tips som vi håper kan gi inspirasjon til ditt nye bad.


Leter du etter inspirasjon til det nye badet ditt?

INR har inspirasjonen og kvalitetsproduktene for det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, . Badet er stedet der du startet og slutter dagen. Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags SPA-sted i . I tillegg skal det være glass mellom bad og soverom. Det ser vi gjennom valgene i små bad.


Imset er interiørarkitekt med baderom som spesialfelt. Har du planer om å pusse opp badet i år?

Vi har samlet noen av våre baderomsfavoritter for litt inspirasjon. Vi har delt inn vårens baderomstrender i tre stiler. Den enkle nordiske, den etniske og feminine og den maskuline 70-tallsstilen. Badet handler ikke bare om design, men også om velvære. Derfor har vi samlet litt inspirerende bilder og tips til når du skal pusse opp badet.


Ikke alle dager starter som planlagt. Kanskje du har fått for lite søvn, forsovet deg eller sovet på sofaen. På badet er det tid til å våkne og rom til å finne det gode . Er du på utkikk etter et nytt badeværelse som gir deg til lyst til å stå opp om morgenen, så la deg inspirere av våre mange muligheter.


TV- BAD : Bad og badekar er flislagt med fliser fra Norfloor, kontrastflisene på endeveggen er fra Modena. Den veggmonterte flatskjermen fra . Som alt annet som gjelder hjem og interiør er også innredning av baderom et område under stadig utvikling. Trender og tendenser påvirker valgene vi tar, og det . Få inspirasjon til ditt bad fra våre mange elegante baderomsmodeller der du kan hente opp detaljer som binder sammen hjemmet. Det er også stedet for å ta et bad eller en dusj og slappe av etter .

Vi gir deg praktiske tips og inspirasjon til drømmebadet. Det skal tas mange beslutninger når du skal kjøpe nytt bad. Les mer her, og få inspirasjon og gode råd til hvordan du kan gripe det an.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.