mandag 11. mai 2020

Innvendig skyvedør mål

Swedoor tilbyr skyvedører av ypperste kvalitet. Skyvedør i vegg og utenpåliggende skyvedør. Se nettsiden her og finn en innvendig skyvedør som passer deg. Med en skyvedør oppleves også døråpningen som større, ettersom døren forsvinner helt når den åpnes.


De fleste av Doorias innerdører kan leveres i skyvedørsutførelse, både som enkeltdører og.

Dørbladmål mm, Utvendig karmmål mm, Veggåpningsmål mm . Spar plass med skyvedører ! I dag som det bygges mindre boliger, er det viktig å spare plass. En hengslet dør opptar ca. All denne plassen kan man få utnyttet ved å bruke skyvedører , hvor dørbladet skyves og ”forsvinner” inn i veggen.


Se vårt utvalg av vinduer og dører. NorDan skyvedører leveres i en rekke modeller, og er innbrudds sikret ved innvendig bruk av solid sylinderlås med hele syv stifter. Rullestolvennlig terskel.

Ved tofløyet dør bygges det. Langt og kort vaterpass. Monteringsnøkkel innvendig sekskant mm. Ved bestilling fra DALOC skal det angis veggtype, dørtype og størrelse på døren. Clever-line er en serie gode og fine dører som kan klare hverdagens strabaser.


Det er mange modeller og materialer å velge imellom slik at man kan finne en god dørløsning til de fleste boliger. Innvendige dører av tre. Pocket skyvedørskarmer kan ta dørbladtykkelse fra mm til mm.


Tilgjengelig i butikker. Vi forbeholder oss retten til konstruksjonsendringer. Når du skal oppgi målene , så er det lysåpningen som er riktig mål.


Lysåpning er de innvendige målene der garderoben skal stå. Fabrikken regner selv ut overlapp på skyvedørene , og trekker fra på høyden for å få plass til hjul og skinner. Målene skal ikke tas inne ved bakveggen, men der hvor skyvedørene skal stå. Skinnen som skyvedøren henger i, monterer du enkelt på veggen. Akkurat som for den innfelte skyvedøren , krever denne løsningen veggbredde som er lik dørens størrelse.


Et HTH-garderobeskap med skyvedører er en praktisk og funksjonell løsning som er velegnet til alle rom i boligen.

Inventaret er skapets hyller og innvendige vegger. Bredde: Mål bredden både langs gulvet (E) og i taket (D) for å finne ut om det er skjevheter i veggene. Den åpner ikke bare opp, men setter. Standardmålene går på . Strømmens heve- skyvedører i tre. Den beste løsningen for terrasser, balkonger og vinterhager.


Vår 76mm profil passer ypperlig for passivhus. Modell 2er en måltilpasset skyvedør som passer deg som vil ha en riktig pen og prisgunstig dør. Dørene kan bestilles i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.