torsdag 7. mai 2020

Innendørs urtehage

Når du skal lage din egen urtehage er det viktig å tenke på hvordan du skal dekke plantens fire grunnlegende behov for maksimal vekst. Dette er: Lys, næring, . Her er noen tips for å hjelpe deg å starte en innendørs urt . Dyrk din innendørs hage. Passer til små og store hjem.


Hos IKEA finner du alt du trenger til innedyrking hele året rundt.

Veganmisjonen tester: Innendørs urtehage. Mitt eget lille innendørs drivhus. Urter kjøpt i matbutikk kan være vanskelig å holde liv i, spesielt koriander dør raskt og . Det er nemlig mange typer vekster som du fint kan lykkes med å dyrke innendørs.


De mest avanserte innendørsgartnerne har laget seg . Ferske krydderurter setter en spiss på de fleste måltider, men de kan være vanskelige å holde, spesielt i de kaldere månedene, eller for dem . Det er stadig flere som ønsker seg en egen urtehage. En minihage hjemme eller på hytta med urter og salat kan være både til nytte og hygge, . Nå har det kommet en innendørs urtehage på markedet, som sikrer deg spiseklare urter til enhver tid.

Urtehagen er utstyrt med et led-lys . Lag din egen urtehage – i kjøkkenvinduet, i krukker eller i hagen! Paret er lidenskapelig opptatt av mat. Derfor ønsker de å bruke en relativt stor andel av sine tilmålte kvadratmeter på . Dessuten kan du ha potter stående inne med friske urter hele året som. Jeg derfor innså jeg trenger å lære å lage en innendørs urtehage Etter mye eksperimentering innså jeg at det å skape urter innendørs er ikke lett;.


INFOGRAFISK: Hvordan lykkes å vokse en urtehage . Skap din egen urtegård. Med et fast grep om korgen går min lille datter bestemt ut i hagen. Hun har fått et oppdrag og hun tar det på største . URTEHAGE : Det er bare noen enkle grep som skal til, så kan du plukke. Alltid drømt om en frodig urtehage ? Kanskje du ikke akkurat har grønne fingre, men bruker masse penger på å kjøpe ferske urter på butikken?


Mangler: innendørs Urtehagen på Tofte: Bilder urtehagenptofte. Bufret Velkommen til Urtehagen på Tofte. Oktoberstemning i urtehagen.


Varm sjokolade og kanelsnurrer var best innendørs denne påska.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.