mandag 18. mai 2020

Ikea vegghengt stellebord

Ta en titt på vårt sortiment av stellebord til fordelaktige priser! Vi har veggmonterte og frittstående stellebord , stelleunderlag og tilbehør. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Ansvarlig: Karete Samuelsen.


Det passet ikke der vi hadde tenkt. Jeg skulle se etter et vegghengt stellebord og var inne på Ikea sine nettsider, men finner ikke de igjenn der.

IKEA vegghengt stellebord. Noen som vet om de har slutta med disse? Vegghengt stellebord innlegg 29. Pent brukt stellebord fra ikea. Vi har dårlig med golvplass på badet, så vi må gå for et vegghengt stellebord til knerten.


Stellematte til vegghengt stellebord 15. Gulliver vegghengt stellebord fra Ikea. Flere resultater fra forum.

FPForum › Hjem og utstyr › Stikkas barneutstyrshjørne Bufret Lignende 10. Badet vårt er langsmalt, så noen tradisjonelle stellebord har vi ikke plass til, og det vegghengte fra Brio er så dyrt at jeg ikke helt ser at det er verdt det. Er det noen som har erfaring med Antilop fra Ikea ? Vi må i så fall få kjøpt det blindt, utestet siden vi bor i gokk. Vi har nå vegghengt stellebord til salgs fra Finn. Slik man kan slå opp og ned.


Har en liten plass mellom vaskemaskina og varmtvannsberederen. Rimelig, trygt og praktisk stellebord fra Ikea. Det er god plass på selve stellebordet. Det har i tilfellet en kant på stellesiden som jeg ikke liker, og koster bare 2kr mindre enn disse. Lillesøster har ankommet familien How Lode, og atter en gang trenger vi et stellebord.


Her er faktisk nok materiale til to vegghengte stellebord ! Plassmangel gjorde at vi. Det finnes mange forskjellige har jeg funnet ut, så litt forvirret faktisk. Student,mamma,vaskedame, . Har kjøpt det selv, men ikke tatt det i bruk ennå.


Har hørt mye positivt om det, at det er stort og fint og tåler også litt større barn.

Bare mil til Ikea :ups: hihi. Tror ikke min kjærebestevenninne gidder å drasse med seg et stellebord på toget hjem til jul :stønn: . Er meget fornøyd med det. Det tårler mye mer enn Ikea sitt. Ikea sitt tåler max kg, mens Brio sitt tåler opp til kg.


Det har praktiske hyller innvendig, tåler fukt, lett å holde rent. Jeg er ihvertfall kjempefornøyd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.