onsdag 1. april 2020

Vaktmestertjenester

Trenger Dere en dyktig vaktmester? Våre vaktmestere har lang erfaring, er serviceinnstilt og . Totalleverandør av utvendig og innvendige drift- og vaktmestertjenester for næringseiendommer, offentlige bygg, borettslag og sameier i Trondheim og omegn. Eriksen Byggkontroll AS har i over år utført vaktmestertjenester i Hordaland for både private og offentlige oppdragsgivere.


Klikk her for mer informasjon.

Det man gjerne forbinder med tradisjonelle vaktmestertjenester , er kanskje en en som koster rundt bygget og skifter lyspærer ved behov. Vi tilbyr kostnadseffektive vaktmestertjenester med månedlige driftsplaner. Behov for vaktemster i Oslo?


Alle våre vaktmestere har . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Alt en vaktmester driver med. Vi utfører både store og små vaktmestertjenester for boligselskap.

Tilpasser alltid tjenestene til hvert enkelt boligselskap og har som mål å gjøre hverdagen . Vaktmestertjenester Hønefoss AS. I samarbeid med Krokane Nærtjeneste tilbyr vi komplett vedlikehold av private og offentlige eiendommer i Sogn ogFjordane. Vi leverer vaktmestertjenester i hele Norge. En vaktmester har ansvar for vedlikeholdsarbeid inne og ute. Rene Bygårder AS - Spesialist på vaktmestertjenester i Oslo, Asker og Bærum - Gratis befaring og gode priser!


Vi er store nok til å levere – og små nok til å bry oss! Velger du oss, får du en samarbeidspartner som kjenner dine behov! Profesjonell vaktmestertjeneste. I et bolig- eller eiendomselskap er det mange oppgaver som må gjøres, for å opprettholde trivsel, orden, problemfri drift, . Drift- og vaktmestertjenester. Gro Cathrine avdelingsleder for området vaktmestertjenester.


De tar seg av både regelmessig vedlikehold og oppdrag for boligselskapene. Vi har vaktmesteravdelinger i Akershus, Buskeru Oslo, Vestfold og Østfold. I disse områdene kan vaktmesterne hjelpe ditt borettslag, .

Vår målsetning er å gjøre vaktmestertjenester enkelt for våre kunder. Vi har lang erfaring med tjenester til boligselskap, gårdeiere og næringsvirksomhet i . Stig`s tak og vaktmestertjenester tar på seg oppdrag for private og borettslag. Sirdal Bygg har lang fartstid med ettersyn og vedlikehold av hytter og leiligheter for større firma her i Sirdal.


Nærmiljøtjenesten tilbyr også enkle vaktmestertjenester. Dette for å ivareta store verdier . Servicepooltilbudet i Arendal åpnet etter påske, og er en vaktmestertjeneste til alle innbyggere. Beskrivelse: Bistår med å skaffe håndverkere eller lignende.


Monterer, vedlikeholder og kontrollerer trygghetsalarmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.