torsdag 23. april 2020

Kjøkken tyristrand

NYBO Kjøkken er en lokal leverandør av kjøkken , bad og garderobeløsninger. Vi holder til på Tyristrand i Ringerike. Moduler av høy kvalitet i godt design.


Bufret Lignende Kjøkken og bad i mange diverse modeller å velge mellom. Her finner du enkelt fronter og løsninger som passer akkurat deg!

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Bare et steinkast unna monteres kjøkken levert til Blå boliger som bygger boenheter i Tyristrand sentrum. Torsdag åpnes dørene til nyBo på Tyristrand.


Far og sønn Tangen mener de vil dekke et hull i kjøkkenmarkedet. Bjørn og Frode Tangen er i full gang med å montere kjøkken kort tid før åpning av nyBo. Det er et hull i markedet for billige kjøkken som er sammensatt. Flatpakket billigkjøkken er det nok av, .

NYbo Kjøkken søker derfor PRODUKSJONSMEDARBEIDER til vår produksjonsavdeling på Tyristrand. Vi ønsker at søker skal være strukturert og nevenyttig, ha stor Ståpåvilje og være ved god helse. Dersom du ønsker det kommer de også hjem til deg og monterer kjøkkenet på plass for deg.


Det er nå tredje generasjon Tangen som holder til i fabrikken på Tyristrand. Nybo Kjøkken , Tyristrand. Med mange år erfaring jobbes det med entusiasme og iver etter å skreddersy gode løsninger for deg. Vi utfører jobber både for privatpersoner og bedrifter.


Vårt motto: Kvalitet til riktig pris og levering til avtalt tid. Vi leverer og monterer benkeplater, vasker, knotter og bøyler. En praktisk og fin enebolig på usjenert tomt, sentralt på Tyristrand. Innbydende standar romslig planløsning og kort gangavstand til barnehage, skole, butikk og buss.


Stort kjøkken vegg i vegg med grovkjøkken. Finanskrisen rammer Midtfylket MODULedelsen lyktes ikke i et siste forsøk på å redde kjøkkenprodusenten Trebo Norge AS. Geithus og på Tyristrand mister jobben etter konkursen.


Bedriften i Geithus ble formelt slått konkurs onsdag.

Det samme skjedde med avdelingen på Tyristrand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.