tirsdag 28. april 2020

Kildesortering hjemme

Leter du etter en praktisk løsning for kildesortering hjemme? Her har vi samlet en del linker til leverandører av slike løsninger. Avfall som blir hentet hjemme hos deg, skal sorteres i fargede poser alt etter avfallstype.

Husholdningskundene får utdelt grønne poser . Dette skapet er beregnet på kontorlandskap, men er like godt egnet til kildesortering av batterier, papir, glass og hermetikk hjemme. Sortering av søppel er ikke det stiligste vi gjør i hjemmet. Men kanskje disse løsningene kan gjøre det litt kulere?

Lag et skjema sammen i klassen eller last ned skjema her. Dere velger selv hvor detaljert statistikk dere vil føre. Vi vet at langt flere enn en tredjedel ønsker å kildesortere avfallet sitt riktig, så når. Vi ønsker å gi produsentene muligheten til å forenkle kildesortering hjemme . Dunker og beholdere til kildesortering, søppelsekker og stativ, pedalbøtter og.


Du kan også betale med faktura eller postoppkrav. TIPS: legg inn varsling på mobilen når du får tømmekalenderen! Renovatøren henter den sorterte plastemballasjen hjemme hos deg. Vestfold Avfall og Ressurs AS tar hånd om tjenester innen husholdningsavfall for Andebu, Horten, Hof, Holmestran Larvik, Nøtterøy, Sandefjor Stokke, Tjøme .

Det finnes heldigvis mange smarte og rimelige løsninger for kildesortering hjemme. Noen renovasjonsselskaper deler ut beholdere for . Systemet krever at alle husholdningskundene og næringskunder med avtale, bare kaster ferdigsortert avfall i avfallsdunken hjemme. Glass- og metallemballasje hentes hver 8. Kildesortering av husstandens avfall er ditt ansvar som abonnent. Dette gjør at vi kan samle inn og sende disse avfallstypene til gjenvinning. Vi kaster for eksempel ikke plast, glass, metall . Hvordan kildesortere riktig - hva leveres hvor?


Avfall som hentes hjemme hos deg; Rengjør plastemballasjen; Isopor er restavfall; Feilsorterte . This content is restricted to site members. If you are an existing user, please. I Gjøvik kommune henter vi følgende avfallstyper hjemme hos deg: Disse avfallstypene må du levere til returpunkt. Kildesortert plastemballasje omdannes til råstoff som igjen blir brukt i. Mesteparten av plastemballasjen man har hjemme er ren når den er . For at kildesortering skal være enkelt, er det viktig å organisere på en måte som passer hjemme hos deg.


Det er fint om du ringer til Stormyra på forhån telefon 90. Du vil så bli henvist videre til rett sted på avfallsanlegget. I lang tid har nordmenn blitt indoktrinert til å kildesortere. Hvorfor kan ikke vi sortere ferdig her hjemme, og varmegjenvinne vår egen plast? I Moss kildesorteres avfallet i fire forskjellige beholdere.


Plast, papp/papir, glass/metall og restavfall hentes hjemme hos deg. De aller fleste innbyggerne i GLØRs kommuner har nå tilbud om full kildesortering hjemme. Hvor kaster du juicekartongen din, og hvorfor der? Haraldrud energigjenvinningsanlegg behandler hovedsakelig husholdningsavfall.


Nå sier en forsker at kildesortering hjemme bare har en liten . Det er ganske intuitivt å skjønne at det er en utfordring å håndtere alt det avfallet vi etterlater oss som masseforbrukere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.