fredag 24. april 2020

Inspirasjon fliser kjøkken

Som dekor på vegg, mellom kjøkkenbenk og overskap, velger mange fliser. For utenom fliser under kategorien Veggfliser Kjøkken , vil også en del større . Her ser du ett utvalg av våre dekorfliser , spesialfliser , mosaikker og andre fliser som blant annet kan brukes på badet eller over kjøkkenbenken. Kjøkkenfliser er en fin mulighet til å sette et personlig preg på et nytt kjøkkenet eller til å friske opp det gamle.


Vi gir deg inspirasjon og veiledning til hvordan du. Jeg tenker stadig på oppussing av kjøkkenet.

Det er noen valg som må tas, en del planlegging som må gjøres og masse inspirasjon å titte . Vi har ett bredt utvalg av fliser i svært god kvalitet til mange bruksområder. Leter du etter inspirasjon til ditt nye kjøkken ? Drømmekjøkkenet har mange inspirerende kjøkken. Her finner du inspirerende løsninger på moderne, klassiske, . Hanshaugen til Ullern lagde vi et helt nytt kjøkken.


Flisekompaniet Skøyen falt valget på lyse, klassiske, tidløse metrofliser med fasettkant. Det er enkelt å legge fliser over kjøkkenbenken selv, men det er en del ting du må passe på for at resultatet skal bli bra. Det er mer å velge i enn noen gang når det kommer til fliser.

Mosaikk, store fliser. Jeg tok en tur på Instagram for å finne baderomsinspirasjon. Mulighetene er mange når det gjelder flisvalg på kjøkkenet. Her kan du se bilder av flotte, norske kjøkken med fliser fra våre leverandører. Bli inspirert - Se galleri her IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør.


Mens lange kjøkken kan forminskes ved å anvende kvadratisk flis. Få gode rå inspirasjon og interiørtips til bruk av baderomsfliser , kjøkkenfliser og utendørsfliser. Eieren av dette kjøkkenet valgte et tidsriktig svart Ikea- kjøkken , enkle hvite fliser med grå fuger og en benkeplate av voksbehandlet kryssfiner.


Spennende hylleløsninger mellom kjøkkenskapene bryter opp det som ofte føles som en stor, hvit vegg. Fliser er et slitesterkt og trygt valg. Hexagonfliser kjøkken Habitat baderomsfliser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.