tirsdag 28. april 2020

Hvit terrassebeis

Beckers Terrassebeis egner seg godt til terrasser, gjærder og utemøbler av ubehandlet furu og gran. Den beskytter treet ,er vannavvisende og forhindrer gr. Poenget mitt eri allefall at begge terrassebeis apenne er helt like.

TREBITT Terrassebeis 90Nordisk Tre er en fin farge til hvite. Til slike stramme og rene miljøer er fargen TREBITT Terrassebeis 9073 . Butinox Terrassebeis gir en matt overflate som kan blandes i matte farger. Tyrilin Terrassebeis gir deg valget mellom en matt eller blank overflate.

Butinox Terrassebeis er en miljøvennlig, vanntynnet spesialbeis for utendørs, impregnert treverk. Produktet har svært god inntregningsevne og gir en meget . TREBITT Terrassebeis, som gir et tidsriktig og naturlig uttrykk. Når du bruker beis fremheves treverkets særegenheter og naturlige glø samtidig som den . Huset er malt lys antikk (nesten hvitt) og vi har fått ny stor terrasse rundt.


Beckers' terrassebeis fremhever treverkets naturlige aldring. Vi har samlet av våre mest elegante farger for de som vil ha en hvit , svart eller grå hus.

Tyrilin - Fjellets Lød: Tyrilin Terrassebeis kommer i fire vakre ferdigfarger og gir en flott og slitesterk terrasse i matt eller blank finish. Vi brukte en farge som heter san den er helt lys men ikke hvit. Er/var utrolig fornøyd og skal bruke den på . En vanntynnet terrassebeis som gir treverket den fargen du ønsker. Stilen min er veldig lys, jeg har masse hvitt av møbler ++, og da jeg så fargeprøvene på malebutikken syns jeg gylden så litt oransjeaktig ut.


Beis den med Trebitt Terrassebeis og du får et naturlig og fint preg på. TuN 99Klassisk hvit vegg: TrEBITT oLjEBEIS 90røykgrå. Tjæralin AS er en leverandør innenfor malingsbransjen som leverer førsteklasses produkter til å bevare og fornye huset.


Tradisjonelt er terrasseolje den typen som er løst i white spirit, og ofte er denne billigere og har et kortere vedlikeholdsintervall enn terrassebeis . Herregård Terrassebeis vil ved riktig forbehandling og påføring holde i 2-år før terrassen trenger ny behandling. De leveres i to ulike baser, som kan brekkes til . Pigment: Du kan få terrassebeis med og uten pigment= Pigment:. Kommer det vann på beisen før den har herdet får du hvite flekker, avslutter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.