fredag 27. mars 2020

Taklampe glasskuppel

Er du på leting etter en taklampe i glass ? Hos Lampegiganten finner du et kjempeutvalg av lamper og tilbehør. Rask og enkel bestilling og god kundeservice. Glasset er tykt og er munnblåst.


Taklampe med gulldetaljer og glasskuppel.

Takfeste i gull og sort stoffledning er inkludert. Juke taklampe Hvit Middels. Partysett glass og fat Nova Life 18cm. Det er jo ikke alltid like lett å velge riktig belysning. Tom Dixon, Kartell, Muuto, Raske og trygge leveringer!


Variert utvalg pendel lamper til alle behov. Vi samler de nyeste trendene og tilbyr et oppdatert utvalg lamper og belysning.

Treviso takkrone arm. Vi liker våre taklamper og håper du også skal gjøre det. Plafond i frostet glass.


Med en pendellampe montert i taket får du et virkelig godt lys over spisebordet, på soverommet, i stuen,. Lys opp og dekorer et rom med taklamper fra Bohus. Velg hvilken stemning et rom skal ha og baser valg av taklampe på om formålet med rommet er funksjon . Pendel taklampe i glass og metall med sort tekstilledning og E14-sokkel. Finnes både i nettbutikk og butikk.


Moderne pendel med gjennomsiktig glasskuppel fra Scan Lamps. Glasskuppelen avgir et mykt og avdampet lys, . Tage taklampe - sort-grønt glass - Care of Bankeryd. Kjøpt på Lampehuset for år siden.


Bruker store lyspærer w. Hos Christiania Belysning finner du til enhver tid et stort utvalg takpendler og andre taklamper til gode priser. Vi fører takpendler fra en rekke ulike designere, . Stilig glasskuppel med detaljer i messing, skaper et behagelig lys Diameter: 30cmHøyde: 35cmLyskilde: Max 40W - ikke inkludertSokkel: E27meter lang .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.